Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve i bila predstava Trojkasa kako bi se odgovornost za blokadu skinula sa Dodika,koji je vec ranije najavio da ce RS ovo blokirati,i prebacila na SDA i DF.U clanku Klixa se to jasno i navodi : "Već ranije je vlast iz RS-a odbila dati saglasnost za dvije i to popunjavanje Ustavnog suda BiH (entitet RS odbija imenovati dvoje sudaca u Ustavni sud) i implementaciju odluka te za ukidanje entitetskog veta u Vijeću za državnu pomoć."
Ali su ovi naznačili dobro da ako se mi u Fedraciji dogovorimo da cu taj novac doći do građana FBIH ali ti si ocito ko balkon
Tako je samo rs blokira sve moguće po uputama političkog Beograda.
Trojka nije svjesna sa kim se zakacila.
Mađari ispod stola s Dodikom i čovićem pokušavaju nešto. Neće ići. NE DAJ.
Ako su sve dali miletu ronhilu i cavketu uzpeovcu, onda je to super
auu koliko sda botova ima pa to je ne vjerovatno!!!! svaki po 10km,ali iskreno bas su ih se nakupili sa ulice kao cuke!!!!
Velikim Bogom se kunemo da će vas doći vlasti ta etiketa bot!!!
Imas OBRAZAAAA
Demagogija vrjedna 70 miliona. Ma ja.... Brige vas za fukaru. Ne fali vama ni hljeba ni za režije.
Baš tako. Df a evo i sda sada, samo demagogija od koje nema koristi. Kao uslov popunjavanje suda da dobijemo pare. Pa sud funkcioniše i bez ovih iz RS, kad zapne popunit će se. Daj nam pare sad. Df samo priča, nigdje djela za bolje sutra građana a njima je predobro, plata predsjednika ide
Držiš li Sejdo jos prst na obrazu zbog časti??
Briga vas za to što pare neće doći ,vi ste sebi na mlatili plače pi 8000 iz budžeta a penzionere ko šiša
Tako je
-70 mil hahahahaha
Osudi malo ovo Sejdo pijani https://www.hercegovina.info/vijesti/bih/smanjena-kazna-za-ubojstvo-12-pripadnika-hvo-a-u-sredisnjoj-bosni-15-godina-zatvora/226441/
Profesionalni uhljeb
Pozivamo mi tebe da nam vec jednom kazes yasto si onda u koaliciji sa SDA.
SDA ponovo čini blokadu kakva se ne pamti u posljednjih nekoliko decenija!!! Svi znamo da kartelaši nisu ispunili očekivanja ali ova SDA sekta nije normalna šta radi!
TLN i rulja s motkom.
Komšić, poznat i kao Mr. Ubleha nastavlja da radi jedino što umije: jeftinim populizmom zaluđuje neuke "patriotske" mase. To što razvaljuje BiH do temelja nije tako bitno, mnogo su važnija tri mandata u Predsjedništvu.