Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radikalno ljeve stranke su te koje ukidaju slobodu medija.
Šta to prica DIREKTOR Narodnog pozorišta dok se u tom istom pozorištu daje predstava "Što na podu spavaš" u kojoj se akcentira lažna situacija da su osloboditelji Sarajeva pucali na kasarnu "Viktor Bubanj" te da su ubijali "srpsku decu" na sluzenju vojnog roka, a prilikom napuštanja pomenute kasarne. Na ovo niko ne reagira, Dino Mustafić aminuje i predstava ide li ide širom regiona sa lažima o napadima i ubistvima vojnika prilikom napuštanja kasarne....
Koliko je ovaj lajao, gibetio, pljuvao po prosloj vlasti, po patriotama, po drzavi.
A jes poletio da ostari, pusti jadan pozorište, nije zdravo tamo biti
Hahahahaha evo ti klasicni komentar naseg naroda, ma sve smo zasluzili sta nam se radi, za bolje i nismo
Kritikovanjem poteza trojke, Dino je istakao visok stepen intelektualne dosljednosti, objektivnost i moralnu hrabrost da kaže kako stvari stoje, iako je glasno podržavao trojku dok je bila opozicija. Ja mu za to skidam kapu.
Hahahaha Da li si ti normalan???
E jeste dosadni. Jel se pravio skup bošnjaka, jeste. Kakvo je ovo sad licemeri.
Ko je pravio skup bošnjaka i kada de nam to pojasni mlazema?
Ljudi nemoj da se zavaravate ali ovaj portal naziva genocid u Srebrenici i Ahmićima govor mržnje, dalje nećemo ići.
Ne daju da se Spominje HUZP i Čović u bilo kakvom negativnom kontekstu. U centru Sarajeva imate Bobanov portal.
Ispit su položili kada su prihvatili promjene izbornog zakona u noći izbora, pa onda i suspenziju ustava na jedan dan gdje su Bošnjaci pomnoženi s nulom. Ali to ne zanima trojkašku botinu Mustafića čije su "analize" u rangu Envera Kazaza i Ivane Marić
Svesrpski sabor nema veze sa zločinom počinjenim u Vitezu prije 31 godinu!!! Već Harmija!!!!
Trojka je već pala na ispitu
Pa Dino ti si trojku zdušno podržavao da dođu na vlast a sad ih kudiš. Nemoj biti dvoličan , Kad su počeli izdavati nek završe što su započeli .
delom kritikovao, djelom podrzao neke poteze. Dino pokazuje zavidan nivo objektivnosti i nezavisnog mišljenja jer ste spreman kritikovati vlast iako ih je prethodno podržavao
I PacinoAl je svakodnevno na velikom ispitu.
Prije 31 godinu granata je ubila osmero djece u Vitezu!!!! Nitko ništa nije napisao vezani za to!!!!
A prije 32 g. granata iz Vizeza (iz kamenoloma) ubila u centru Zenice 16 civila - o tome se još manje piše. A pogotovo se ništa ne piše kako je r. zločinac Kordić započeo sukob u Vitezu ubivši 116 civila u Ahmićima.
Nitko na ovom portalu ne spominje današnji dan kada je od granate ispaljene sa položaja Harmije ubijeno 8-mero djece u Vitezu???!!!!
E jes ti gost.