Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jubilarne nagrade i otpremnine su definisane zakonom na drzavnom nivou i isplacuju ih sve agencije. Eto sad je problem kad se policajcu da 5000KM za odlazak u penziju a kad Dusanka uzme 30000KM otpremnine oa se opet vrati da radi, to je u redu.
Murija nikad manje posla nije imala, a bonusi legli.. ma bravo..
To sto pisete nije istina.. To da je svima podijeljeno.. Laz.. Medijska.. standardno..
Vidi uhljeba koji su...
Hobotnica hrani svoje ....Jesen stize dunjo moja!
Ovaj Magazinovic je smijesan lik. Jedino sto zna je baciti neku pricu da se narod nalozi. Nesto kao Pernar u Hrvatskoj, sve da bi njegova guzica i dalje sjedila gdje sjedi godinama.
Za lijeka im trebalo...
A veze nemaju sa policijskim poslom... Komunalci
Tuđim kolcem gloginje mlatit ništa lakše.
Hajde Magazinoviću prikaži ti crno na bijelo ALI sve koliko si ti naplatio KM as vrijeme pandemije
samoubistvo je rijesenje
Sasa Magazinovic inace istaknuti clan Beogradske brigade!
Zašto ne provjerite koga je i ko zaproslio proje pandemije onda u toku iste te koji su uvjeti potrebni a i porijeklo za rad...dosta toga se tu da pitati...
A policija pljuje vozace i psuje im majku hahahahaha A kako bi ga zgnijecio ko zohara da je meni opsovao slucajno, ne bi imao priliku da pljune jer bi skupljao zubice po asfaltu krme debelo kao i 90% policije nesposobni za bilo kakve akcije
Pa takvi su propisi, da im nisu isplatili tuzili bi kao Federaciju koja isplacuje li isplacuje. Mijenjati propise pa se sve moze i treba ukinuti sto nema smisla.
@fbUser1586277466A ko da ukine?Sami sebi?Nikad a možda ni tada.
Nikad vise jalijasa nije bilo u Sa, Otoka, Alipasino, Ilijas. ;)