Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno su stvarno dobri.
Pa de si bulevaru futavi. Sušiš li opanke na smederevcu ?
citaj kurir majke ti, mani se klixa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDAovci o kompleksa pucaju “ne” 😂
Goouser, tripujes se, Bosnjo drzi vecinu velikih privatnih firmi po Bosni, od kojih hrani i sirotinju separatisticku, koja dolazi u Sarajevo, Tuzlu, Zenicu, Gorazde, Tesanj da radi da bi prezivjeli, i podviju rep :)
Komunjarosjek, za kvalitetu se trebaju Adiju Kalemu i SDA obratiti, oni su sadtavljali specifikacije za tender, jer je pod njihovom raspalom Vladom raspisan tender ;)
Odlicni, samo bi zamolio GRAS da malo vise paznje obrate na vanjsku cistocu trolejbusa. Ja ne znam zasto je problem svaki dan saprati trolejbuse poslije voznje, ipak je to obraz naseg grada
10 busova za 5 mil € a 25 za 15 mil €. Koje Ukrao pare.
Lepi su zaista
Realno su super. Zao mi je samo sto su iz Bjelorusije, ali ko je tad znao sta ce bit.
Odlicni su samo precesto voze na sus motor a ne na struju
Bio je to dobar nijet vlade trojke ,da kupe ove nove trolejbuse , jedna ispravka , ove trolekbuse je odabrao Adi Kalem(SDA ) ministar , ponovno je Steta dosao i zavrsio ono sto je zapoceo proekat kupovine trolejbusa koje je SDA odabrala ! A ovaj direktor nema veze o kvaliteti ovih vozila , jer to nije njegova struka , vozaci grasa vam nece reci jer je nezahvalno im pricati o kvaliteti ovih vozila !
PA NORMALNO DA SU DOBRI KAKVA JE OVO REKLAMA HAHAHAHAHAHA UZET KREDIT I KUPLJENI AUTOBUSI , PA KAKO NAŠ NAROD KAŽE KOJE JE AUTO NAJBOLJE PA NOVO VALJDA A SVAŠTA HAHAHAHAHAHAHAHA
Novi jesu i izgledaju onako solidno izgledom , ali kvaliteta zadnja Evropskog standarda ! Vozaci koji voze ovakve trolejbuse su velemajstori jer se vozila ponasaju lose prilikom voznje , al eto to je tako zvuci preskupo 1 200 000 ,00 KM za 1 kom i nje im neki radni vijek preporucen , samo 7 god !
lijep osjećaj kada prodze pored tebe ovaj trolejbus izgleda svjetski i gradzani uzuvaju u voznji kartu plate sa halalom
I Henri Forda kad su pitali koji je automobil najbolji i on je rekao nov.
Odlični su. Treba ih samo održavati redovono. I čistiti, što će za gras biti izazov. Milina je ući u nov i čist trolejbus.
Pa novi su, preplaceno bjelorusko smece, milion i po pojedinacno placeni, bez servisa, svake sedmice se pokvari barem jedan
Dobri,ako ne stojis,gdje klima tutnja ili nemas slusalice u usima,da sacuvas bubnjice,jos da hoce grijanje upalit,nije hladnije ni napolju kad neradi grijanje,neznam razlog.
jad zapad polupa Bjelorusiju ..onda cemo djelove kupovati u Tunguziji..
Ljepse bi bilo da su MAN olo Merc, ali novo je novo i ljepse se voziti u njima, nego starima. Nadati se da ce ih i gradjani cuvati, jer jos nisam u njima vidio grafit, sto je za pohvalu