Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam jednom bio u tramvaju kad udje njih 4 zadrigla sa stomacinama, neobrijani, neuredni u svakom pogledu i izivljavaju se na zenama ili mladjim osobama, a iole odraslije muskarce jalijashe bez karte ignorisu i puste.
Svi trebamo da shvatimo da se karte moraju plačati, barem dok se ne uvede besplatni prevoz. Sjećam se kad sam u Pragu izlazio eskalatorom iz podzemne stanice i tu su me čekali specijalci sa psima koji traže kartu ili u beskrajnim hodnicima Pariškog metroa kad su me isto tako dočekali specijalci da traže kartu.
Specijalci sa psima traže autobusku kartu,jesil bas siguran da su ti bus kartu trazili
Haha haman su oni trazili nesto drugo kod tebe. ;) Ne dize Ceh psa i specijalca dzaba zbog metro karte.
GRAS je najveće ruglo u Sarajevu,a mogu slobodno reći u cijeloj Evropi. Dovoljno je samo pogledati,stare tramvaje,autobuse,trolejbuse i osoblje koje ih vozi. Ne koristim GRAS ali kad ih vidim sramota me je kao građanina,kad dolaze stranci i vide ovu bruku i sramotu. Kada je ljeto voze otvorenih vrata,bez klime a o prljavštini da i ne govorim.
Lažna informacija o lažnim revizorima je istina..😀😀
Problem je što neće da pokažu svoju identifikacionu karticu, ono u stilu"Ko si ba ti da od mene tražiš da se identifikujem!?". :(
A direktore da su vaši revizori '""makar malo kulturniji i manje bahati prema putnicima"" Jer do tebe dolaze fine ušminkane informacije a stanje na terenu je nešto što se svaki normalan putnik/građanin zgrožava na ponašanje drskost izražavanje vaših revizora.
Hahahaha joj sta nam radite…. Bagro.