Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ste vi postali kriminalna organizacija komisija za prijem na oglas u komisiji 2 sa istim prezimenom. Znam osobu koja se javila na konkurs sa diplomom VSS spreme na nize radno mjesto sa SSS i odbili ste je zato sto nije dostavila diplomu SSS. A na odluju se ne moze zalit. Isto tako za radno mjesto za referenta za tendere se mogu javit ekonomista, pravnik ali i poljoprivredni fakultet Znaci kriminal i korupcija su duboko ukorinjeni u Kcusu
uputnica*
Eto do sad ste cekali, sad mozete pratit listu cekanja dok cekate
Nana od 70 godina treba online provjeriti listu cekanja, bezbeli pravi posao.
Jel i to palo na pamet Kulovcu koji kroji i oblaci po KCUS, radi sirovina sta poželi!
zasto HNK i BPK koriste hrvatski program e-uplatnica a mi proizvodimo svjetske programere? jel to nemamo niti jednu kompaniji niti pojedinca koji je u mogucnosti da napravi program?
Bravo . Necu se nervirat u cekaoni nego kuci . Bravo . Hvala vam . Kakav samo napredak u medicini . Za Nobela .