Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KONAKOVIĆU JAVI SE......
kadrovi od Trojke ...pa smijenite ga gospodo ...hocete vlast i promjene
SDA da zna iskoristiti momena ...narod bi ove po ulici ganjao
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ajd vozdra..i ne naginjite se kroz prozor. Niste nezamjenjivi, niste nedodirljivi, samo nanosite štete ovoj državi i njenim narodima.
Njenom narodU.
PROCURILI DOKUMENTI KOJI SVE OTKRIVAJU: Ruski obavještajac Anton Sokolov diplomatski status u BiH je stekao tokom mandata Elmedina Konakovića! Dakle, kada je Konaković preuzeo mandat Anton Sokolov nije bio akreditovani ruski diplomata u BiH. Tri mjeseca kasnije ovaj Rus je dobio status diplomate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde sad ruku za ruku i preko Rogoja spustite se u Focu i plöako preko Drine i onda u istocnu srbiju pa prdite koliko vam volja samo odjebte vise bagro usmrdjena
Klosar do klosara.
Sto vas to cudi? Kod nas su samo na papiru direktori policijskih agencija depolitizovani a sve jednog postavlja politika, i ne samo direktore nego niti zamjenik komandira ne mozes biti bez politicke podrske.
Bože izbora i SDA stranke. Ima da pomete sve ove brojeve, trojke, petorke
Kupujmo srpsko ja ja
Bosanskim patriotima treba da je jasno da nemamo prijatelja u međunarodnoj zajednici ,koji godinama koriste srpski fašizam kao korisnog idiota za izazivanja kontroliranog haosa a čija su koletaralna šteta prvenstveno Bošnjaci.
Ludilo mozga, uposlenici državnih institucija polažu zakletvu o vjernosti državi i ustavno-pravnom poretku. Nisu oni u tim ustanovama predstavnici RSa. Ako misle da jesu onda otkaz.
Vićete kad tad morati napustiti Bosna i Hercegovinu
KONJAKOVUĆU JAVI SE...... je ispravno.
PINOKIJO ĐE SI, ĐA SI?🔥 OVI TI POJEDOŠE DOMOVINU!
haman zemlja progutala osmorku
Podanici ,slika dokaz
Toliko im je stalo do naroda i rsa. Njih je samo briga da sačuvaju fotelje a to mogu isključivo klimajući glavom. Ako poglavica ode u prdekanu i njima se ljulja fotelja.
Samo razguli,plate vraćaj sve vam ebem klošari jedni propali,ovaj jadni narod samo u zlo vozite
Zavrni plate!!!!!!!!!!¡