Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citava bosnjacka zna da je njen sin taj "ucenik" sto rukovodi grupom koja maltretira djecu
zato ja ka\em citati komentare ...
od kada to traje ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova zena u ima zastitu ministrice Hota-Muminovic, pa njen sin sije strah u gimnaziji.
jel moguce?
najvece lazi ikad, lagano je prosipati gluposti preko ekrana!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema uzeli su mnogi vjeru za igru i zabavu.
Došlo vrijeme škole promovišu nasilje
Roditelji su najveći problem, gospodo djeca se vaspitavaju od malih nogu, ne može škola ispravljati ono u čemu vi niste uspjeli.
Sdaovci na aparatima
Neka Klix istrazi koliko je Naida Hota Muminovic Postavila Direktora po skolama u KS koji su Clanovi Nipa a za koje Kolektov nije Bio !
Clanica Nipa koju je postavila drugarica Naida Hota Muminovic na poziciju Direktorice kad je ona Napustala Bosnjacku Gimnaziju !
Slika joj s NIPovog plakata
Koliko mrznje na klixu . Sva sreca pa ce Bog sudit, kada bi ljudi sudili niko nebi prezivo . Vidite tudje greške a svoje grijehove pravdate
Bog da sudi ove bi davno Bile smjenjene i sa Pozicije Direktora i Ministrice
Ma ne lijeci se ovo pricom... otac djeteta dodje kaze direktorici "Ako vi necete zastiti moje dijete ja cu kao roditelj svoje djete osbosobiti svim sredstvima za samoodbranu i dozvolit cu mu da isto upotrijebi kad god ga neko napadne" pa ako treba i odlezati za dijete a ne pustiti im bicile da bez problema prave klo sare a kasnije i dilere.
Nevjerovatna količina zloće i laži u ovim komentarima! Uprava i uposlenici PBG su od samog početka postupali po protokolu i sasvim korektno u vezi sa ovim dešavanjima. Da ne govorim o zlonamjernom senzacionalizmu naslova i spominjanju kojekakvih "bičeva"?! Hello?!
bošnjačka elita hahahahahaha
svi vi koji vjerujete da ce se ovdje bilo sta desiti,,,vi noste citavi,,,,, dok opet neki babo ne rjesi problemsamostalnonista a skro je bio takav slucaj u skoli,,,nije jos ni rjesen,,, tuga
Šta ove l a žne s v e t ic e misle, da ih k r p a čini Božijim odabranicama, pa mogu da čine šta hoće?! Pozivaju se na Boga, a licemjerje im izbija iz svake p o r e. Neće ovo na dobro. Hajde što nismo za nauku, ali ni za religiju, a svaku smo prodali za večeru.
Š a m i ja na g la vi, a ništa u g la vi - to je životna filozofija ovakvih k*r*i.
A ti baš odaješ produhovljenost i lijep odgoj...
Zub za zub... Preuzeti u svoje ruke, dijete i roditelje zajedno.. Neka se srame, da se nečije dijeca štite, a druga omalovažava... Roditelji PROBUDITE SE
Babu sine za ruku u školu n....as direktorice pa onda sina ako je on taj mangup.