Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Situacija u kojoj postoji dvoje djece različitog uzrasta, školskog i predškolskog, najbolje objašnjava zašto ovo rješenje nije praktično. Zamislimo dijete školskog uzrasta koje prenese virus na brata/sestru koji treba da se liječe u dispanzeru za predškolsku djecu. Kako će to spriječiti širenje virusa?
A ko ima djecu različitog uzrasta i istovremeno se razbole? Ovo rješenje će napraviti totalnu zbrku. Pitam se ko ovo sve smišlja.
Nidje veze. Valjda je logicno da ide po mjestu stanovanja kao sto je uvijek bilo. A uvijek su i zdrava djeca koja su dosla samo na imunizaciju imala posebnu cekaonicu. Stvorice se enormne guzve u saraj polju
konačno nešto pametno. Dijecu od 15 godina premjestili na porodičnu sa starudijom da sjede.
1. Konačno da su se sjetili, u svim domovima zdravlja ovo hitno uraditi! 2. Mjera treba biti trajna, ne privremena (u narednom periodu) 3. Školarci do završetka škole treba da se liječe na pedijatriji. Ne mogu se djeca liječiti sa gerijatrijom, kod ljekara opšte prakse! 4. Sebiju na robiju zbog, između ostalih kriminalnih djela, ovako loših odluka na štetu najmlađih! Ministre klimoglavce također.
kakve bolan Sebija ima veze sa domovima zdravlja. Pojede vas zloba i mržnja.
Vazda je bilo!
pa nije ovo u KS nego samo u Novom Gradu
Ne kaže se dispanzer nego disperzer
ha??