Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada je svakome jasno da su ambasadi problem patrioti i naša borba za državu. Oni žele da mi budemo njihove sluge i sluge Zagreba i Beograda. Zato su nametnuli trojanere na vlast.
Predlazem da ambasada kaze Schmidtu da ugasi bosnjacki dom naroda na 24h, izbaci clanove i ubaci neke svoje, neka izglasaju odlazak stranih sudija, pa onda vratite bosnjake u dom naroda. Takodjer nesto bi Schmidt trebao uraditi i oko izbora, bas su losi rezultati za Trojku. Predlazem da gdje god je pobijedio SDA kandidat, on proglasi zakon po kojem je drugoplasirani zapravo nacelnik. Zivjela demokratija
Amerima ne smetaju Hdz i SNsd njima smetaju Bosnjaci.m.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovke blokira Amerima plin oni šute, Bošnjak kaže nećemo to podržati jer je to ide na štetu države a Ameri se javljaju sa prijetnjama. Amer nam je prijatelj kao i Grinč što nosi poklone
Predlazem da ambasada kaze Schmidtu da ugasi bosnjacki dom naroda na 24h, izbaci clanove i ubaci neke svoje, neka izglasaju odlazak stranih sudija, pa onda vratite bosnjake u dom naroda. Takodjer nesto bi Schmidt trebao uraditi i oko izbora, bas su losi rezultati za Trojku. Predlazem da gdje god je pobijedio SDA kandidat, on proglasi zakon po kojem je drugoplasirani zapravo nacelnik. Zivjela demokratija
Primjetite li da su Trojaneri i dovedeni da se porobe Bošnjaci. I samo radi toga. Pročitajte samo komentare kad je Erdogan rekao da će slati pomoć BiH - jer eto sramota spomenuti da svjetski lider (volio ga neko ili ne volio - on jeste svjetski lider) poštuje našeg prvog predsjednika. Znači trebamo se stidit sebe čak i kad smo najbolji.
Amerika mrzi BIH naravno, a samo malo umni ljudi to ne vide
Galamdjija iz vjecite opozicije Sreca pa je neshvacen ozbiljno.
Kakva demagogija, kao u vrijeme komunista. Nikakav prijedlog, bilo kojeg zakona ne možd biti protivustavan, već samo prihvatljiv i neprihvatljiv. Pozivaš se na navodno etničko glasanje u Ustavnom sudu, upravo ono što je i sad prisutno, svi stranci + Bošnjaci protiv Srba i Hrvata. A šta je to nego etničko glasanje u tom famoznom sudu?
Hoce li nekon iz SDP odgovoriti na ovo ili ne smiju.
Pitanje je, ko je SDP , ko su ti ljudi
Profesore, sta ste vi uradili u zadnje 2 godine? Nabrojite nam, molim vas. Sta je Komsic uradio?
Problem su Bošnjaci koji se nikako ne daju. Ustrajati braćo, u jedinstvu je snaga (nema veze sa SDA). U inat svima koji rade protiv države i Bošnjaka koji nikoga ne diraju, ali ipak smetamo. Nema popuštanja više ni milimetra nikome, nek se gone svi lažni prijatelji i patriote..
Kocite na isti nacin kaoninostali, Ameri su u pravu!
Pa vi ste zakocili vlastitu partiju diktaturom, smjenjujete ljude kako vam volja, tuzite kandidate izvrsavate fiktivne i neustavne notarske ugovore jer ne misle kao vi, i pricate o ustavu!
U Ambasadi SAD-a radi ocito neki diletant i jos malo pa se mogu spojiti sa Ambasadom Rusije. Kad ce neko` od nasih politicara pokrenuti inicjativu da se ukinu svi politicari koji su rak Rana, na svim nivoima, kantonalnom, entitetskom i drzavnom nivou i da bude samo Parlament sa najvise 160 uhljeba i opstine/gradovi koji moraju imati najmanje 10.000 stanovnika.
Tako je!
Đonlagiću samo hrabro sa ostalim patriotama u politici. Pomislite samo na ubijene, silovane, opljčkane, u odbrani BiH.
Ne popustajte pa makar sve otislo u 3 pm. Navukli su nam ludjacku kosulju i traze da drzava bude funkcionalna.
spas za narode u bih je snazan probosanski blok
Treba biti jasno da Zapad radi sve kako bi Bosnjake majonizirao ili da budu u sluzbi Zagreba
Bosnjaci jedini krše Dejton. Zato vas Ameri upozoravaju. Kad nešto demokratska Dejtonska većina odluči, nije bitno šta je, odluka vrijedi ma kakva ona bila. Kad se blokira onda se krši Dejton kao sto SDA radi. Kome nije jasno nek se napase. Potpisali ste Dejton sad ga morate poštovati ili RS ide svojim putem a Federacija se dijeli na BiH i Herceg Bosnu
@goousraniiii ako es poštuje Dayton zašto ne koristite Daytonsku zastavu ?
Lohoviranje na nivou prvačića....
svaka cast Dzenane, jedan od najnormlanijih Bosnjaka u vlasti