Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Magazinoviću!
Slazem se bravo magazinovicu ali bravo i svim parlamentarcima koji su glasali! Jednoglasno ! Nevjerovatno ali istinito!
Usvojite zakon da novcano pomazete ugrozenima,smanjite svoje plate pa dajte narodu. Tuzno je vidjeti jednog penzionera u narodnoj kuhinji ili da pruza ruku,dok se vi bahatite sa platama od preko 3000 za drk*nje ku*ca! SRAM DA VAS BUDE!
A sta je sa paketom zakona o kriminalnim radnjama i porijeklu imovine…..
E sad je pitanje da li ce SNSD i HDZ podrzati ovu inicijativu u Domu naroda, posto oni tradicionalno sve odbijaju.
tamo neće proći pozvače se na mišljenje neke komisije
Zar je moguće... Em pozadina ubija... I koliko je samo puta reko Bosna i Hercegovina... Kap u moru al fino za oči i uši.
Bravo Saša, nadam se da ovo doživi i pomogne narodu
Znači nakupujem velika kolica u Bingu, i moram imati potvrdu da sam doniro hranu,ili je drugo u pitanju.Możda nisam shvatio.Obični potrošač ništa od ovoga nema koristi.
Ho,ho ja šprdanja
...u pravu je šprdancija.Obični potrošač ništa fajde nema od ovoga.Ko može donirati veće količine hrane? Odgovor....opet onaj koji ima, onaj koji može kupiti pun kombi hrane i donirati.Eto njima se ukida PDV.
...objasnio
ništa nije usvojeno dok ne prodje dom naroda, tamo je svašta srušeno, ne bi me čudilo da i ovo obore HDZ i SNSD
Samo neka se nešta dešava svaka sitnica je dobra za narod BiH.Jos ukinite topli da ide direktno uz platu kad odem na godišnji da se odmorim,a ne ovako odbije mi 40% od plate za 10 dana
oni samo gluposti usvajaju...sta god da je bitno i vitalni interes ne mogu se dog
Kakvih ce ovdje zliupotreba biti, to nije normalno, kako se sada otvaraju vrata tajkunima za legalnu otimacinu 17% od drzave, jos ako su bliski stranci...nema kraja :) samo doci do podataka o vrijednostima prije i poslije uvodjenja zakona, pa fsipa i krivicne
Dao si najrealniji komentar, ali džaba kad narod to ne razumije.
Kviz pitanje: Koji narod je rekorder po broju barikada?