Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li novi asfalt ici prema liniji rs.Tim putem nastavlja trola do okretnuce a taj put je takav da vam plombe iz zuba ispadaju.Doktori preporuciju tu relaciju ko ima kamen u bubregu.Al ipak sve pohvale za obavljen posao al do sada.Nastavite prema rs.
Taj dio se radi u proljeće...
Vratite ležeće ili kamere postavite ovo je sad pista,djeca idu u skolu tom cestom
Sve ovo Efendić gradi sam samcit licno iz svog dzepa
Sta je sa prosirenjem ceste Aerodrom-Stupska petlja? Kilometar-dva vozis se sat vremena.
Sta je sa 3.om dionicom prema rs. Bulevar ne zavrsava tu!!!
Treba se otvoriti bordel na Dbr
Dobrinja se treba odvojiti od Novog Grada. Republika Dobrinja!
Realno ni jedan ministar saobracaja KS nije aktivnije radio od Stete. svaka cast i treba dobre stvari prepoznati
Tako je !
Steta sve uradi, a rumenko izbore dobi. Samo dobro to je razlika izmedju zelenih i crvenih jer crveni ipak rade za narod, a zeleni samo za punjenje dzepove i izbore
Vala. ste i razvukli cotavu godinu 2024 to radite par stotina metara ulice
Sad nasli pred izbore asfaltirat
Obavezno apelovati na nadležne da se vrati stanica za komercijalu iz pravca grada kod Mrkve.
Stanica je uklonjena zbog peticije. Nađite posao, a ne da tražite povratak stanice koja nije označena i predstavlja samo izlazak iz busa u kaljugu.
Pa kako Boga ti da ljudi izadju iz naselja autom.Sve ste ulaze zatvorili.Preko pjesackog se vozi.Znaci li to da mi moramo sada u kuci presjedit?Ko ti je ministre onako najdrazi u familiji