Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel bit penzija, pitam za druga
Pazi jest hrabar kad sef cia-e nije u drzavi
ali fakat je da niko ne dira imovinu RSa osim njega predsjednika druge po velicini mjesne zajednice u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Evo ga, otišo Burns i odmah AV, AV
eres cela iz dva dela bre Brčko Distrikt
pakšu iz grš
Kao i obično, Dodik manipulira i iznosi neistine, zanemarujući činjenice koje proizilaze iz Ustava i odluka Ustavnog suda Bosne i Hercegovine. Entitetu RS niko ne može uzeti ono što taj entitet nema a nema imovinu. Ta imovina pripada državi Bosni i Hercegovini.
Ova chivavua samo laje, ne ujeda
Covjek prije neki dan rece kad je CIA dosla, da RS nikada nije ni planirala da se odvoji, sad hoce da se odvaja zbog suma. Ja nista vise ne kontam, taman podjem u Njemacku, pa se vratim po pusku, pa opet ostavim reko idem za Njemacku, i evo sad opet. De dogovorite se, da znam hocul na poso il u rat!?
Lik kad popuste lijekovi on po starom a moj ronhile ujadio si i bogu i narodu
Neredovna penzija 300 KM... a on o samostalnosti.
Opet po starom... sdubx, jedno te isto. Uvuce pionira kada mu dodju pred vrata, a onda daleko od ociju, daleko od da-mu.
Ako se aktivira Armija BiH ti ćeš odseliti.
Imovina je bosanska, nemate ništa s njom. Laži u toj deklaraciji ne znače NIŠTA. serv1 nije etnos, nego status obespravljenosti pojedinca u robovlasničkom sistemu. Vezan konopcima da ne šmugne. I onda kaže ''mi smo konopčari, nebeski''. Postali grupa 1818. Nema slova ''B'' i ta riječ je zauzeta i ima značenje.
Kad su Osmanlije uspostavile Smederevački Sandžak populacija bila 10 hiljada, 90% njih, i 10% dovedenih ko zna odakle na putu od Istanbula ka ulijevo. Belgrad napravili oko godine 1700, mala tvrđava osmatračnica na liniji razgraničenja s Habsburškom monarhijom. Mala drvena. Na uzvisini. Dva čovjeka i jedan durbin, poslao im Galileo.
Garasanin kaze da ste Bosanski srbi hihihi
Sta kaze Dodik, RS je nas identitet :) - E pa dobar vam identitet tek nedavno nastao
Koja imovina ta je samo administrativno uredjeno ili mislis na licnu ,takozvanu privatnu, na neki nacin stecenu...
Opet pogrešne tablete uzeo.
Ako ti nama dirneš Bosnu i Hercegovinu ni Putin ti pomoći neće.
Bio se primirio i podvio rep, cim je otisao kod p i c k o u s t o g odmah se p r o k u r c i o Jos jedan dokaz da je problem Bosne Vucic, a ne Dodik.
al nije imovina vaša