Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika je stvar napraviti od sebe takvu osobu da, manje-više, gdje god se pojaviš ljudi pljuju za tobom! Fašisto, golemo je to. ;)
*DOSAO JE SA NAMJEROM DA PREVARI CRNOGORCE,KOD NJEGA NEMA NISTA POSTENO,SVE LOPOVLUK
Nemas ti u entitetskoj kasi ni za kifle a kamoli da pravis nekakvu hidrocentralu....
Ma nemoj ...093 Kad ce iduca emisija 'artija sa kamatom od 6%, samo 30 - 40 milioncica, da se ima za penzije isplatiti, na jako tankom koncu to sve visi a nece biti bolje. Nema vise kredita od zapada za vas, sad nek vam Putin da svima jedan "mali" a i jedan "veliki"
nećeš ni ti
To su medjudrzavni ugovori i samo drzave mogu biti potpisnice, a ne nize lokalne zajednice.
Šta ja ovo čitam i ne vjerujem: "....već je želja da se nastavi u saradnji sa Srbijom koja je većinski vlasnik projekta." i "stupiti u ugovorni odnos sa Republikom Srbijom te dodijeliti koncesiju za upotrebu hidropotencijala rijeke Drine na period od 50 godina." Pa to već rade sa Zvornikom i Bajinom Baštom i duguju nam već 7 milijardi. Kakva crna koncesija. Neka se Trojka ne zeza sa državnom imovinom.
njemu je Trojka dozvolila i Buk Bijelu da pravi majku im Izdajnicku
Hoce on da ugovara medjudrzavne sporazume a ne ide
😂😂😂 glavonja nudi nesto a nema dozvolu za to!!
Takvog kao što si ti sa fotelje može skinut samo kalašnjikov
Ovaj Dodo, usro usrani, dosadniji je od proliva. Koliko kopta da ga jedan dan ne objavite na klixu.
Isto je da im tu izgradnju nudi predsjednik opštine Nevesinje i predsjednik manjeg entiteta. Izgradnja centrala na državnoj granici i na državnom vodotoku je državna ingerencija.
Nikakav problem, samo neka bude domaca, 1/1 bosansko-hercegovacka elektrana. Niposto Srbijanska, Crnogorska ili ... Madjarska.
Hoćemo li već jednom prodisati?
Bravo za Crnogorce, veci je problem taj sto Srbija koja je priznala BiH, njenu drzavnost i granice, a zeljeli bi sklapati ugovore samo sa etnitetom izvan drzavnih oblasti, neka Srbija objasni zasto krsi medjudrzavne odnose dvije zemlje, Srbija je i dalje kuja u svemu a Dodik to samo iznese u svom zanru i stilu, cilj Srbije je ovako nesto, Crnogorcima bi unistiti floru i faunu, a dobili bi nista, jer i sam Dodik kaze trazili su previse, a nisu ucestvovali, Srbija je financijer
Nije to kontroverzni projekat nego nelegalni projekat koji ne smije proci, nazalost mislim da je to vec trojka obecala dodiku