Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRITANIJA IMA LOŠE NAMJERE U BIH ALI DODO JE BAŠ ONO DOBRONAMJERAN PREMA BIH....ŽELI JOJ SVE NAJ... HAHA
Srbija ima lose namjere u BiH i evo vec 200g ih sprovodi pa opet tolerisemo njene potrcke po BiH kao sto ti i docekamo ih u skladu sa propisima. Nego ti tog malog zaposli kod sebe na farmi da radi....
niko nema tako lose namjere kao ti i tvoji podanici slamari samo vas yebe sto nema ko da vas brani sad pa ne smijete da prdnete samo blebecete gluposti.
Molim Boga za tvoj brzi infarkt. Amin.
Pljujes po prijateljima Bosne. Baja nisi u satoru sa pevaljkama
Možeš zamisliti koji gmizavac moraš biti ako hočeš u vlast iz SNSD kada ti Mile piše svaki govor...
Ima samo po tebe separatističke teroriste, ali po interese BiH nema.
Svi koji su neprijatelji dodare su veliki prijatelji BiH, pa tako i Velika Britanija.
Seljačka lola prkosi svijetu...američki pulen za destabilizaciju.
Mores Baja kako hoces,ali neces dokad hoces sigurno.Nije niko u istoriji,pa neces ni ti.Samo nastavi,ti si veoma marljiv,radis 24/7.Samo taj rad ce ti donijeti kontraefekt.Doduse navuko si milione za familiju,ali sve to lako ode.
Možeš se qrčiti nama u BiH ali velikim silama poput Velike Britanije,Sjedinjenih Američkih Država ..itd možeš samo glabati.
🤣🤣🤣🖕🖕🖕
U pravu je. Britanci, kao i sve ostale normalne zemlje (tj. sve zemlje pored naših susjeda) gledaju samo za svoju korist.
na livadu pa rici od muke....krimosu obicni mrs
Dodiku treba vremena da se ufura u probosanske stavove.Zivi bili docekat cemo i to.
Đe si ono uzeo kredit onomad?