Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ha ha ha ha ha. Pa bolan ovo dvoje slažu dok nisu ni usta otvorili. Psihijatrijski slučajevi. Ko su ovi likovi ?? Laktaška veprina i matora žvrkljasta kebara. Ne do bog nikom.
Još 2007. godine Vlada FBiH i Vlada RS-a su se obavezali na usvajanje državnog zakona o gasu....ništa bez državnog zakona...zakon pa interkonekcije.
Ma kakve interkonekcije bez državnog zakona i državne firme. Van svake pameti. Može li firma u opštini u srbiji osnovati preduzeće koje će upravljati državnim plinom?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Možda se SDA konačno sjeti da angažuje relevantan pravni tim i počne se baviti zaštitom domovine sad kad nemaju pristup resursima koje mogu krasti?
Ovi izdajnici misle da ako naprave ustupke neke hdz snsd-u kao oni ce biti zadovoljeni i to je to onda cemo ici naprijed, dogovaranje, projekti, ekonomija ..oni nikada nece stati dok ne razvale drzavu skroz.
Možeš misliti koja kučka moraš biti pa raditi na štetu države kojoj si premijer.
Gdje su sad oni što pitaju zašto nema sporta u BiH, zašto je sve zamrlo? Evo zašto, dok je ovakvih faca u BiH, ništa tu drugo ne može napredovati!
Joj joj joj, kako bi ja to u zatvor strpo, pa se onda došaptavajte krvnici iza rešetaka!
Nadgledanje je bitno. Gdje idu pare je još bitnije. Jasno piše u Dejtonskom Nesporazumu da para nema pa se nema šta nadgledati.
ovu zemlju je najserbeznije podjeliti...
Dejton se slusa kada nekom pase
Sto manje drzave i vise entiteta i kantona je njihova misija i politika.
Doslo je vrijeme kada ce biti previse napeto u ovoj zemlji. Posto nemamo sud koji radi svoj posao politicke partije probaju sto vise da sada proguraju kraj nadleznosti! Oni znaju kad nesto naprave sud ih tek za nekoliko godina mogu kazniti i to sad koriste!
Naravno da te stvari treba i jesu da budi u nadleznosti drzave. Postavljaju se druga pitanja covjek kojo negira genocid nije procesuiran. Zssto?
Kakve seoske varalice! Narode organizujmo se i protesti, peticije i slicni demokratski alati za borbu protiv ovih i slicnih fasista i nacista, bez huliganstva!!! Jer drugu domovinu nemam! ✊️
Dejtonski sporazum nemože nikoga dementirati, kao neko iz ministarstva unutrašnjih poslova, ministarstva pravde itd... Pa ko onda dementira?
OVAJ KLIX JE ZLO ZLA. ZELIM VLASNIKU DA DOZIVE NJEGOVA DJECA STA SU DJECA SREBRENICE DOZIVJELA.
Cvetković-Maček, Milošević-Tuđman, Dodik-Krišto
Toliko o hadezeju i namjerama.