Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laje kerće, treba vratiti stotine miliona kredita.
Medjunarodna zajednica zmiri.
sta reci osim da je covjek izgleda bolestan kao i ovi oko njega
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
1601 dijete. Tu se sva prica zavrsava.
Njega i njegovu djecu u opsadu 1400 dana pa nek negira
Pa on ce reci da smo i mi Srbi kako je krenuo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na kraju ce reci nije rata ni bilo
Imal kakav zakon u ovoj državi da se stane na rep ovoj neobuzdanoj zvijeri?
Ništa do javnog vješanja. Sjetit će se onda svega, i to dobro.
I zaista bljuvotine svetosavskog ghovneta je sve teže podnositi.Prioritetno keru treba, a i ovima iz međunarodne zajednice, dati do znanja i postaviti ultimatum,ako stoka nastavi sa ovakvim vrjeđanjem zdrave pameti, da će se proglasiti RBiH,koju su agresijom ukinuli ovakva paščad kao laktaški skot.
...po cjenu i oružanog sukoba.Mi Bošnjaci smo pružali ruku pomirenja,ali ne zaborava,ali očigledno kod barbarskog paščeta to ne ide.
Sarajevsko-Romanijska regija prije 1992. godine, imala je 160.000 srba. Ta regija je obuhvatala Sarajevo, Pale, Romaniju, Sokolac. Danas ta ista regija ima i više od 200.000 srba. Tako da Dodiče, mani se šuplje. Pozz
@Holland i @ Sokolac Pa vi ne kontate šta ovaj Mrmot Dodick hoće da dokaže, da su navodno Srbi protjerani iz Sarajeva a uzima podatke od regije koja je prije rata pripadala Sarajevsko-Romanijskoj. Ja želim reći da danas na toj istoj regiji ima isto, ako ne i više srba. Neka Dodick kaže koliko je Bošnjaka bilo prije rata u Višegradu, Foči, Bijeljini itd.a koliko danas.
E moj dodo tripico usmrdjena ako tako nastavis nece ti nista vise ...
sarajevo svojim srbima i hrvatima koji su ostali treba da digne spomenik
Vrijeme je, ako sudstvo šuti, da Mile počne na prstima da se šulja Bosnom i Srbijom!
Jedino se slazem za natpise na ulazima u Sarajevongdje pise pod opsadom…. Ne treba to da stoji tu, nije lijepo za vidjeti
Gdje mogu kupiti ovu sliku opsade? Hvala unaprijed
Cvili mile ko kuja, ništa drugo i ne zna, 😂🤣😂🤣😂
Laje džukela, Goricu mu njegovu.
Porasli su sinovi dodo ne sekiraj se hrabrosti nemate niste ga ni imali, bit će opet republika BiH
Poštovani gospodine Dodik, poštovani naratori gospodina Dodika, Veoma je nužno da u što kraćem roku pročitate presude Međunarodnog suda za bivšu Jugoslaviju i Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove. U presudama navedenih sudova, napisana je novija historija srpskog naroda koju ste Vi kreirali
vala ni za formalnog dopisa to govedo ne treba oslovljavati gospodinom, a kamo li mu izražavati poštovanje
Strasno. No vratimo se u danasnjicu. Da li je Sarajevo razvilo plan odbrane ako bi doslo do nedaj Boze novih sukoba ili bi se repriza gledala? Dobar podsjetnik i dobro pitanje - jesmo li spremni za najgore?
U novom sukobu Sarajevo je u napadu, a ne obrani. ;)
Jeste prvo BL,pa Pale I tako za sedam dana pocistit te smradove