Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vukanovića je posebno ponizio jer ga nije ni spomenuo kao moguću prijetnju, čak ni u njegovom Trebinju. A Vukan, iz nekog razloga omiljen u Federaciji, od 25 članova na njegovoj listi ni jednog jedinog Bošnjaka, a po popisu iz 1991. bilo ih skoro 30% u Trebinju! Valjda je sad jasno ko je i šta je!
Dovoljno govori da srbski narod glasa za negatore gcda i voli dodica koji psuje isti i vrijeđa svakodnevno i bosnu i bošnjake i sve nesrbe.
Nešto se sjetih starog filma: "Biće skoro propast sveta, nek propadne nije šteta."
Ne volim ga Prezirem SNSD Cinjenice nazalost govore da su najorganizovaniji. Udjite na njihove drustvene mreze, najvise truda ulozeno u kampanju, sa najvecim brojem objava. U jednom danu su imali 76 objava. Poredjenja radi, NS je najjaca u FBiH s tog aspekta. Mi u FBiH smo uzasno neorganizovani