Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece Mile Ronhil stari privatnik
grijesis s tim ronhil nije on svercovao ronhil nego kratki partner
Gledao sam jučer kako katolički pop krsti Njivu Nikšića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On nekome spocitava krsenje ustava??? A de niste trebali
pakšu iz grš
Sta je Dodik slago.
balvan bukva
Mile kralj
Privatnici ce tebe poslat u drzavni zatvor.
Prvi put da nije u žiži javnosti
Konaković je Čovićev poslušnik to je bila cijena ulaska u vlast, da je bar glupson to iskoristio i narodu dao alternativu Konaković najgori do sad. Kadrove koje imenuju će ih potopiti na Izborima, biće potop biblijskih razmjera.
Svaki Konakovićev potez ide direktno protiv interesa države BiH. Svi znamo da je Čovićev pulen, ali mora li baš ići tako daleko?
nisi ti komplikovan uopste, neko ko je jedva zavrsio srednju skolu ne moze biti komplikovan
Nemere čojek o Dini ništa napisat umjetna pamet ga brani
lud zbunjenog
haj ne rise Mile , ti si svoje pokazao
Ma 100%, Mile u pravu, koji kreteni, pa Zlatko je prof. Durakovica na prevaru iz SDPa izbacio, heeeeej prof.D je pisao statut SDPa. Suljagica je natjerao da pise knjigu o njemu ili mozda nije. A Dino, ih svasta pisu...
Sta bi dao da si pametan kao Zlatko i da si na njegovoj poziciji ?
Na zalost taj Konakovic ne smije i ne moze drzati bilo kakvu pridiku Lagumdziji jer mora da shvati da je on tu slucajno,a Lagumdziju mi ostali koji volimo BiH bilo kojoj stranci pripadali moramo cuvati Ljude kao Lagumdzija kao malo vode na dlanu
Sta je Dodik slago.
Pa nije pogrijesio u nicemu, s tim da je i on isto "privatnik", samo takav.