Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja slike ko da je preselio
Zaboravio si da dodas i sda 😜
@muflonu…upravu si Duduk ne moze da preseli on samo koze da krepa ko cuko. Isto vazi i za njegove sljedbenike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slika ko da se šlagiro 🤣
allaaaahuekber!!!
Nije narod te srece
Dodo subjektivan-on prevara i odmah svi su prevara.
Bilo bi sevap lobotomirati ga
https://i.imgur.com/5zzzeIK.jpg
/////////////////////////////////////////////
%3Cimg%20src%3Dxx%20onerror%3Dalert%28document.domain%29%3E
lep covek 😋
Dodo odnese pare u rusiju a srpski narode gladuj
Dodo,slika i prilika kako sperma proizvede idiota.
Pa jel rekao nesto pogresno…sjetite se npr price 2004 Bosna ulazi u EU 2010 pa prica 2007 ulazimo 2014 pa prica 2012 ulazimo 2020 pa prica 2020 ulazimo 2027…pa jebote…kome nije jasno da nas ljudi jebu i da im ne trebamo…otvorite oči.
On radi svoje slobode nije samo spreman žrtvovati slobodu Srpskih građana već i budućnost cijele jedne generacije srpskog naroda.
Ma nek svira jos 4 dana.
Vidi slike za "Oj Allahu dragi siluj mi se"
koprca se , zna da mu ne gine ili apartman u Vojkovićima, ili egzil u Smrdiji ili Raši
Da ti je Udba na vlasti nebi ti ni pisnuo niti bi pricao ovakve gadosti,niti bi se smio u javnosti pojaviti i kazati da drzava ne postoji i da rusis njeno postojanje. Nebi ti ni jutra docekao,a da ovdje ima pravde i suda te tizilstva ti nebi vidio ni sunca niti mjeseca. Ima li ista u ovoj drzavi da ti nisi oblatio i ukaljao,ali vjefuji da cete zadesiti sudbina kao i Milosevica i tebe i Vucica,kao sto ce i Putina da zadesi. I zene bjeze od njega i Rusije.
Slika ko da je na wc-u u fazi olaksavanja. Ili mu ga je neko zabiberio otraga?! Prosudite sami