Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, svi po Dodiku udarili: turista Šmit, strašni Englezi, odlazeća američka administracija, političko Sarajevo, pčelari, CIA... Ali Vučiću je ipak teže, brani se od Trojnog pakta: Severina, Feđa Štukan i Selma Bajrami.
A to sto Vucic ima telohraniteljku Karleusu neracunas jel hahaha
Bez zeze ali ova 2 BOSANCA ( Vucic-Dodik) sve sto stariji, sve vise djetinjastiji, blago onima kojima oni daju sadaku hahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gle slike, udri se bekane
Prije bih živio u Državi gdje je Dodik Predsjednik nego da je bakir i da stoluje ovdje u mom Sarajevu!
Ne daj se dodo ti si jedini probosanski političar u BiH!
Pravo? Naravno da nema prava. Da ima prava ne bi Srebrenica nakon onog pripala vama i ne bi paravojna organizacija dobila komad teritorije.
Lupas gluposti
beeeee dodo beeee
Ti si zrtva loseg psihijatra
Dobro im stoji zastava BiH u pozadini .
Golemo je Sarajevo,Milorada.
KMEEEE, KMEEEEEE
Dodik je upravu za Smita lazno se predstavlja i treba da ide iz Bosne.Vise je stete nanio Bosnjacima nego Dodiku
Ne,ti si nasilnik nad pravom !
Evo imaš moju podršku da izvršiš p ra lj k i za c i j u, u znak protesta...
Ti si žrtva svoje prepotentnosti i umišljenosti i nezasitosti. Skoro milion KM mjesečno trošiti na reprezentaciju (piće, hranu i bahaćenje) u državi gdje su penzije par stotina je nemoralno. A ovi što su došli da podrže takvog čovjeka su za ozbiljnu analizu
Milion mjesecno??smanji malo baaaaa
realno i ovo je na silu, nigdje veze sa pravom
I penzije su farsa. Šta će penzionerima. Je li tako?
Cirkusant