Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča mi danas tip, bio kaže na planinarenju na Zelengori par dana i u te dane obišao Kalinovik, Gacko i Foču, i sve sirotinja, jebote. Kaže, kad su došli u Goražde isto ko da su došli u Los Andjeles. Braćo Srbi, kakve su bre ovo pizdarije?
Sto kupiš fore s fejsa od Nedzisa Halilovica.Pravi si tokmak
@SenaidMemic i Gorazde je ko i pobrojani jadno, tuga i cemer
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Podrška Davoru i grupi. Milorade, seljačino, završio si karijeru.
Tooo.. seljačino Oceraj ih pravo za Rusiju i sve one koji te neslušaju
Zmaj od Šipova je doktor nauka za ovog morbida
"https://www.youtube.com/watch?v=FhvYQKm9vpU&feature=youtu.be ANTOLOGIJSKI TV DUEL: Predsednik SRS Vojislav Šešelj i predsednik SPO Vuk Drašković (1997 Izbori 1997. -izbori 2016. Majko rođena, u šta sam ja skuckao 19 godina!? A na sceni i dalje isti ljudi i njihovi učenici. Bože, spasi nas!"
Biće Milokrade Dragičevića i Memića u Bosni zahvaljujući fašistima tipa Milorada, Čovića, Bakira, Fahra i njihovih jataka!
A zašto ga ne smiješ skloniti prije osmog? Izgubio bi na izborima.
Koji je ovo međed. Mene bi bilo stid da mi ovakva budaletina upravlja štalom.
Odron na cesti = seljacina !!!
Naravno Davida su skenjali iz britanske ambasade, direktno ili indirektno..sada nasli par desetina placenika i prave cirkus A sve sa ciljem da ispolitiziraju nesrecu momka i naude Republici Srpskoj Mislim,..zamisli da se neki likovi parkiraju ispred britanskog parlamenta jer kao "policija nije nasla kriminalca":)):)..a u Londonu dnevno X ubistava
djikani evo ko vas pali https://www.facebook.com/MiniStarGicko/videos/1092961397538699/ ali neka je zasluzujete ga
Lik prodaje iste fore od kada postoji, bas moras biti glup da te opet kupi.
hahahaha mile seljober na skupu seljobera koristi seljacku retoriku na koju njegovo krezavo i mentalno zaostalo biracko tijelo najbolje reaguje. Ne se zajebavati sa milovanom jer je opasan breee a da zna kako su kroz istoriju zavrsavale vodje krezubaca odma bi razgulio takodje znaju li ovi djikosi da se mile obogatio prodajuci naftu tzv vrs i cigare krezubcima ma nek ih handri zasluzili su.
Dodik namazano uopšte nije imenovao Dragičevića, rekao je Dunđer i neki frajer koji je iznio krevet na trg. Novine su isšpekulirale da se radi o Davoru Dragičeviću i ovaj se primio. Na žalost navlače Davora na tanak led i svaka njegova izjava će se sigurno koristiti protiv njega.
to tebi treba nacrtat dabi skonto
mrzim sve politicare,niko nam dobro nece donijeti,samo sam ubijedjen da ce dodik vladati dok je ziv,covjek jednostavno radi sta hoce i niko mu nista ne moze
Tako je i Hitler mislio pa...se ubio na kraju
Davor je ovde cisti politicki pijun koji sluzi za skrnavljenje trenutne vlasti..i ispao je debil sto se u to upostio umjesto da bude nezavistan i trazi svoju pravdu..drugo otkad se to desilo prica da zna ko su ubice..a covjek 180 dana ne iznosi javnosti imena ubica ni te dokaze o kojima prica, vec samo laprda on ima on zna...pa daj vise..nasadio mi se onde na trg ne zna ni sam sta vise radi..sve razumijem ali ako nesto znas onda reci i zavrsi sa tim, ili i ti onda opstruises istragu
@dmachiavelli to nema veze s tim da postanes pijun u politickim prepucavanjima dva bloka...kontas..treba se distancirati od svih partija jer nema on sta sa njima traziti,on trazi nesto drugo,ovako ispao pijun kojeg koriste iz opozicije...