Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha. Sto nafali trojku braco draga.
Vidi se da je dobar 70 miliona
Eh sada plačite za bakirom gamad jedna, žalili ste se na sda, gledajte sad ove komunjare, čak će mu i popušiti da budu na vlasti🤦🏻
Trojka zna šta radi, pomaže dodiku da izvrši secesiju i upadne u vlastitu zamku. Tada prestaje dejton i NATO upada u igru, poništava entitete, bosna ulazi u NATO i kraj priče o ruskom uticaju u bosni.
Hajde da se poceramo duduce.
Te Izetbegović.
po kojem osnovu je odluceno da ce zgrada UIP BiH biti u banjaluci?????? koja budala je to prihvatila
fbUser1602178038 to je zgrada za tu regiju kao sto imas i u Tuzli za tu regiju
Trojka je Dodikov Komšić
A ti si olicenje istine
@gooUser4076 hajde samo nam reci kako se to odredjuje ko je lazljivi a ko istinski Musliman?.Previse sebi dozvoljavate ti i slicni tebi da to odredjujete.
evo i dodik kaže da se SDA borila za državu BiH , jer je kroz svoje strukture htjela uništiti rs onda nam je sasvim jasno šta radi Trojka . Toliko o lažima izdajnička trojke . jedina opasnoat za BIH je postojanje tvorevine rs pa je njeno ukidanje legitiman cilj ...
"Prilikom formiranja vlasti na nivou BiH bilo nam je važno da se taj pritisak na RS skloni, a to je bilo moguće jedino ako izbacite SDA. To smo i uradili", naveo je Dodik. Eto ako nekom nije bila jasna uloga "trojke" i pritisak na OSU, Dodik je to kratko i jasno obrazložio.. Dodiku kao, smeta Christian Šmit, ali mu ne smeta "Trojka" koju je Šmit doveo na vlast dekretom..
nije Mile glup, da jeste ne bi bio tu gdje jeste tako dugo. Ja da sam Mile, i da zelim nanijeti stetu nekom s bosnjacke strane, samo bih ga hvalio.
Sve isti Proljev.
Koji nivo reakcija ovdje...pretuzno! Uglavnom SDA uhljebi, kako se da citati, tvrde da je Bakir bio super jer nije dao pare za zgradu. To je nivo Bakira, Sebije i SDA uhljeba!!! Znaci samo kontriraj, ne ispunjavaj obecanja i glavni si. Koja bijeda od politicara koji na tome gradi svoj renome. Vidjeli smo dokle smo stigli sa Bakirom, evo nas je doveo na prosjacki stap. Nista nama Trojka ne moze gore napraviti od onog sto nam je SDA radila sve ove godine!!!
Lažljivo, manipulatorsko kmečalo. Namjestila trojka Dodikovom kumu da utrampi zgradu za 70 miliona i sad SDA lažljiva.
Ovo je jedino sto je Laktaški vepar istinito rekao.