Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Kulina Bana Bosna ima unutarnji pravni kontinuitet
- BOŠNJACI - Matica srpska je najstarija književna, kulturna i naučna institucija srpskog naroda. Ljetopis matice srpske”, prvi broj, 1825. godine, str. 57. „Bošnjaci žive između Drine, Verbasa, Save, Dalmacije, Hema, čislom 450.000: ispovjadaju ili Islam; ili su Rimokatolici, ili pravoslavni. (Georgije (Đorđe) Magarašević„ http://digital.bms.rs/ebiblioteka/publications/view/31/numid:51 ( Прелистајте )
Zar ovaka izjava nije direktan udar na drzavu BiH ali pitam sudstvo dokle ce tolerisati bljuvotine ovog debila. u stvari kada ce biti priveden odgovornosti jer zakon je za sviju nas isti
RBiH je prije Dejtona postojala, bila članica UN… Današnja BiH je naslijedila preddejtonsku RBiH, time i njenu imovinu. Naknadno je kroz sukcesiju naslijedila i dio imovine SFRJ. Ovo su činjenice. Sve drugo su priglupe nebuloze.
radovane, hajd ti malo na bager kopaj masovne grobnice ubijene djece.
Ma hajte više i vas dvojica u 1000pm, vi se zločudni tumori ove zemlje. Osloboditi se vas znači da ova zemlja napokon porodiše punim plućima. I srbi, bošnjaci, hrvati, i ostali građani BiH bi prodisali. Možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš.
Ćetko se zapleo u kučine vidi da što više pliva više tone u smeće.
Article I: Bosnia and Herzegovina 7. Continuation. The Republic of Bosnia and Herzegovina, the official name of which shall henceforth be "Bosnia and Herzegovina," shall continue its legal existence un- der international law as a state, with its internal structure modified as provided herein and with its present internationally recognized borders. It shall remain a Member State of the United Nations and may as Bosnia and Herzegovina maintain….
E cuj unutrsnji pravni kontinuitet Zar ovaj medjed zna ista o pravu i pravnim naukama..
Puna podrška od koalicionih partnera-"Osmorke" za čovjeka koji se promijenio za 360 stepeni i sad plijeni iskrenošću i borbom za državu BiH- kaže Dino KONJ-ministar inozemnih poslova herceg-bosne
A pise i prvoj recenici dejtonskog sporazuma
Tužilaštvo?????. Ima li vas,usta vas j...m
Noci treba sanjat a ne po danu…
Stvarno je dosadan .... kakva vlada ,. kakva republika ..... zar mu nije jasno da je on samo predsjednik entiteta koji pripada BiH .... i ima samo jedna republika , a to je Bosna i Hercegovina sa svojom vladom i gotovo , i jasno ...znam da je to tesko prihvatiti , ali tako je .....i gotovo .
SDA i IZ puna korumpiranih hulja zato neprijatelji BiH mogu raditi šta god požele. Trenutno sjedište ZLA za Bošnjake je Centrala SDA, odatle sve kreće! Nekad je SDA bila narodni pokret, da bi od Pokreta prvo postala obična Stranka, pa na kraju čisto KRIMINALNA ORGANIZACIJA koja više uopće nema kredibilitet (ugled) i INTEGRITET da uopće zastupa Bošnjake i da se bori za državu BiH.
😀😀😀🤣🤣🤣🤣 ne mogu toliko ni jesti koliko mi se riga...
Nemojte da se lazemo stotine hiljada srbaa glasa za ovu budalu zato ako bude sukoba ne zalite nikoga zna se koje su granice nase domovine vjekovima ko zeli mir dobrodosao je ovi ostali kad dodje vakat bice vam sve jasno….
Da hoce pasti helikopterom da nam dusa bude na mjestu zajedno sa svojom djecom i saradnicima bio bi bonus