Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promijeni ploču ako smiješ… reci ljudima koliko su zaduženi, koliko će penzije primati, u kojim uslovima će se liječiti, naći novi posao… Pusti šuplju Mile
znal se šta kolko se jutros zadužio? Kako bolan ne postoji država, A NOLIKI MINISTAR vaanjskih poslova!?
Entitet koji je nastao kao rezultat agresije i genocida ti bankrotiroo.Entiteti nisu profitabilni!A mores ti reci za crno da je bijelo ali nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne Dodik, nego vi. Vi ga prenosite iz dan u dan. A da ga stavite na sankcije kao USA?
tako je, nije to neznanje, zna on jako dobro, ali svjesno LAŽE!
bukvalno svako ko zna da cita moze procitati ustav i vidjeti da ova budala baca kost svojoj sirotinji tamo
Tjesi se dodo, okuplja se probosanski blok, preko 60 posto. Sta god pokusas bices osujecen, zaustavljen i na kraju uhapsen i procesuirat
Svako govedo je tisucu puta ljepse od njega..
Istina je da nas Laktaski Veper ebe vec dugi niz godina,ali proci ce.
Treba biti dobar debil pa prenositi i pisati svaku budalaštinu koja izađe iz smrdljivih usta dodick-a. Ali klik je čudo, zar ne!!!
Promijeni dilera a i savjetnike . Hem sto ti ne poznajes Ustav ne poznaju ga ni ti savjetnici.
Pao na godinu u poljoprivrednoj skoli, samo da podsjetim🤣🤣🤣
Isti Martić tako će i 8n završiti, umjesto da bosance moli za oprost on izaziva sudbinu Martića.
Koja priča da se prikrije ono što se prikriti mora, ne znam kako ova lafina prolazi kod običnog poštenog radnika ili seljaka koji mora da živi od svog rada a ne od prodaje magle.
ma popuši mi ..dosadan si više ..krmeća glavo
Joj , dan mi popravi ovom izjavom laktaski pravoslavac .... hahahahaha ..... ovo mu je najbolji biser od svih bisera koje je dao do sada ..... njemu nema pomoci , puca na svim savovima ....hahahaha .
Ne mogu da vjerujem kako ljudi u rs slušaju ovu budalu i padaju na ove laži priče za malu djecu, uredu je imati snove ok je imati želje ali izvrtanje stvarnosti stvaranje nekih lažnih iluzija je vrlo opasno. Da me neko ne shati pogrešno ovo je isto kao da građani Vojvodina Sandžaka Istre Štajerske itd its slusaju ovakve priče.
Ma Dodik je blizu cilja, jedino ovo ludilo moze spriječiti Evropa i Amerika tako sto ce staviti novi ustav na snagu bez entiteta i svu bagru zajedno sa dodikom, Konjakovicem, izetbegovicem, covicem, niksicem i ostalim otjerati u zatvor
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dajte mu kakvih veselica vidite da nije dobro
Nije to neznanje, to je otvoreno čorlučenje i izazivanje uz podršku onih koji su ga i postavili. Ne objavljujte više vijesti o HOVNETU i ne dajite mu medijski prostor! Budite pravi novinari pa podnesite krivične prijave protiv istog umjesto što ga koristite za postavljanje clickbait-ova!
treba ga ignorsati , svi ozbiljni mediji TV ,internet ,radio , novine - jenostavno blokada ovog tipa - svi mi trebamo zivot da zivimo , a ovo je postalo vec gnusno i slusati i citati...