Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukenjo se vise nego Nesic kad vidi radar sa golubovima.
Dodik, 2016.: "Do 2018. pokrećemo referendum o razdruživanju". Čovjek jako dobro poznaje svoju gladačku bazu. Ovo mu ne bi prolazilo ni u Bangladešu
SDP SE POHVALIO NOVOM ČLANICOM KOJA JE TUGOVALA ZBOG PRESUDE RADOVANU KARADŽIĆU, SANJA JEDINSTVO RS-A I SRBIJE I PROTIVI SE REZOLUCIJI O GENOCIDU U SREBRENICI. Radi se o Tatjani Milutinović iz Banje Luke, donedavnom kadru stranke DEMOS vjerovatno je i nju privukao Tuareg kao i Vojina.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mile lično te molim da pokreneš secesiju. Jer si dužan svom narodu to uraditi nakon silnih obećanja. A mi ćemo odlučiti šta će biti sa tobom i tvojim pristalicama .. Ti si obični lopov koji samo na sebe i svoju djecu prati. To je tvoj limit Milorade
SDP SE POHVALIO NOVOM ČLANICOM KOJA JE TUGOVALA ZBOG PRESUDE RADOVANU KARADŽIĆU, SANJA JEDINSTVO RS-A I SRBIJE I PROTIVI SE REZOLUCIJI O GENOCIDU U SREBRENICI. Radi se o Tatjani Milutinović iz Banje Luke, donedavnom kadru stranke DEMOS vjerovatno je i nju privukao Tuareg kao i Vojina Mijatovića, možda i ministarska fotelja bude.
Alesto ne znam da li si bot ili stvarno vjerujes u takve nebuloze, gledaj mapu svijeta i NATO gdje se nalazi ona okruzuje Srbiju i Bosnu sa svih strana cak i da dodje Rusija na Dunav i uzme Odesu opet ce biti Rumunija izmedju tj NATO izmedju SRbije i Rusije, nema nista od toga ni teoretski, jedino ako mislis da bi Rusija krenula dalje preko Rumunije ali to je sukob sa nATO i atomske bombe nece nikada sukobiti se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tisu misu
Izradi dodo đi ka ne opet...
Moji Bošnjaci samo se sjetite 1992 kako su nam Amerikanci pomogli Use I u svoje kljuse
Jedini spin i laz su da je dodik prije neki dan izjavio da podrzava teritorijalni integritet i SUVERENITET BiH u skladu sa Dejtonskim sporazumom a danas...Da, podržavamo teritorijalni integritet BiH u skladu sa Dejtonskim sporazumom. A oni obično brišu ovo Dejtonskim", kazao je Dodik. Dakle, otisao Burns a dodo vec promijenio retoriku ili mu je vucic natrljao nos za ovo SUVERENITET.
Hahhahahahaha
Dodaro vjerujemo ti do džide, znači nikako
Sutra ce vikati zivjele USA. Fuj ko njega moze da gleda slusaili glasa nije normalan.
Dodani, mogao si citirati Andrica u cjelosti. A ti govoris svojoj Zeljki kako ispod svake balege viri Murphy. A, ko` zna sta je balega, moj Dodo. Pa, oni koji su bili fukara i imali dodira o osjecali miris balege, zar ne?
Sta promjeni Dodika vako odjednom? Posto skoro "razuman" covjek?
Ma organizuj taj referendum Mileeeee
ako narod ne podnosi RS i stanovnike tamo zasto hoće da žive sa njima, sta je rijesenje?
Zna Dodo nahvaliti, sigurno je šefu CIAe godilo
Ramo ipak bio u pravu da Dodiga i njegovu svitu samo treba sto vise i sto jace sprdati.Sprdati ih do suza
Sada Dodo vice,a ne stezi vise jaja sve cu priznati
ne bi ti bio u kozi Dodi nema tih para.Tresu se gace,a sta ce sada Putko da kaze???