Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1000 drina vas oprat nece genocidasi. Bolje sebi ime promijenite u genocrbi
Hvala Denisu Bećireviću što je glasanjem za Zakon o prebivalištu omogućio ovo! Svaka čast, a za Vukoju ćemo tek plakati.
Tražiti promjenu imena tzv rs jer je diskriminirajuće za druge narod koji žive u tom genocidnom entitetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
narod koji pokusao sakriti tragove svojih zlocina premjestanjem kostiju mrtvih, opet pokusava isto promjenom imena mjesta zlocina
pa logičnije bi bilo valjda promjeniti ime entiteta, čije političko i vojno rukovodstvo je osuđeno za genocid, dakle u svijetu tzv. eres = presude za genocid, zato moj prijedlog npr. entitet 2
Slusajte me Srebrenicani ...ako se ne dogovorite da imate jednog Bosnjackog kandidata i najbolje ljude za vijece i ja cu vas zamrziti ! ! ! Dosta vise i vase filozofije! A Dodika prepustite ljudima na drzavnom nivou i strancima !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na ovakve ideje se mora žestoko udariti, istom mjerom.
Kako to bošnjo likuje na maksimalno ispolitiziranu sudsku farsu protiv predsjednika Trump-a a na Dodine političke igrice oko ove lakrdije ima što i za reći? Bošnjo i jeste samo za vica sa Mujom i Suljom.
Trebao bi razmisliti i o promjeni naziva entiteta za svaki slučaj da zametneš trag, a možda i Srbija da razmisli o nekom novom imenu ... predloži i to
Eto mu njegovi penicilini Lagumdzija, Becirovic i Suljagic neka njima predlozi. smijesni su.
predlagaci
Šta očekivati od lopova i kriminalaca, a sve se kriju iza patriotizma. Pa ovaj lik je spreman prouzrokovati 3 svjetski rat kada zna da ide u zatvor i u zaborav kao smeće.
SDA i Alija Izetbegovic su bili najveci neprijatelji Bosnjaka i drzave Bosne i Hercegovine. Nakon rata ja mislim 97 ili 98 je Aliji ponudjeno od poznatih svjetskih strucnjaka da se pokrene pitanje promjena naziva entiteta rs, kazu ti strucnjaci da bi to promjenili bez problema, ali Alija je to odbio, trebali dalje pricati.
Republika Srpska je genocidna tvorevina!
Planirao je, prije usvajanja rezolucije, kako dalje, najavljivao zestok odgovor...ovo je smislio, da porodicama ubijenih pije krv i unutricu...zlo
Hoce li se zvati dodikovo
I šta kaže,nisu genocidni.U Prijedoru ubiti 102 djece heejj djece.
Haha treba vamo onda promijeniti republiku Genocidna republika da se zove i vi Genocidni srbi za mene ste odkako je Zvaljavi pokazao svoje pravo Draze Mihajlovica Lice!
Kako god je oni nazivali za cijeli svijet ce Srebrenica ostati Srebrenica, genocid ce ostati genocid a genocidni narod ce zauvjek biti genocidni.
Ukinuti naziv entiteta rs jer taj entitet je Bosansko Hercegovački bosnjacki i hrvatski koliko i srpski.
Legenda ovaj novinar, kaze da li je Dodika odluka glupa ili itekako glupa 😂
Biti RS Srbin je teška dijagnoza...neizlječiva...