Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji si ispao jadnik ukradeno daje,svake godine priča kako cete se ocijepiti. pala vlast tvoja u Banja luci nastavak slijedi
Ti bi sutra opet kad bi mogao puco po Sarajevu i drzao ga 4 godine pod opsadom da mozes. Nego sto krijes ikonu po sefovima ako nema nista sporno oko nje? Jesil uspio napraviti do sada kopiju? Imao si puno vremena...
@gooUser1610752229 Još se malo koprca,ide uskoro na smetljište
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne postoji "političko" Sarajevo...Postoji samo Sarajevo, glavni grad države Bosne i Hercegovine!
Njemu, kao pravoslavcu, ni ikona nije sveta, a ne Bosna i Hercegovina.
Ma realno njega samo zanima keš, nekretnine, pojesti, popiti. Xebe mu se i za nas a vala i za njegove Srbe što s najmanjom penzijom u Evropi glasaju za njega. Jbg. Kakve ikone, kakvo šta.
Tebi je Sarajevo krivo i kad kisa pada ...
Pa daj dokaze da nije ukradena i da nema pečat!!!
A jadan smiješan si pravo ,😂😂😂😂
Ovo je ista ona mantra ala ova danas da smo mi tj Sarajevo samo sebe granatiralo. Oni bili na svim brdima sa ukopanim haubicama i teskim naoruzanjem i pucali onako. Valjda su promasivali. Ovaj dilo ikonu ko nekad ronhil, otkrili Ukrajinci, ali ne Sarajevo je valjda iz njegove ruke dalo lavrovu. Majstiri laganja
A Ukrajinski znalci jok ha? Pa otkud zna ovde neko da ikona potiče otuda i ostale podatke
Inače su Turci krivi za sve
ko ti naka postenjacina pa ti smeta
E baš..upravo zbog Sarajeva je Lavrov vratio ikonu. Ajde bre Mile..znamo svi da si običan lakrdijaš. Kradi tamo gdje možeš i gdje ti dopuštaju.
Ne daj se PENISSJEDNIČE do.dick...............
Tresle mu se gaće na sudu jer nema više kuda,još gore nemože se dvaput zaraziti od corone 🤣🤣🤣🤣🤣
E bas da vidimo i taj cirkus ,kad će ti opet Lavrov doći u posjetu,onak ko u to povjeruje je panglu,ali nazalost puno ih je oko tebe.
ja ba, na Bistriku je iskopirali
@Digitalis pokusavas mi se uvuci pod kozu? uspijeva ti? ;)
@Digitalis Love... Peace... Love and Hate War and Peace They've all been tried before
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajd promijeni ploču, pa jel te sramota!?
Ma nije ukradena već opljačkana u pohodima bradatih dobrovoljaca u Ukrajini. Svi znamo da ti je Cincar Vučić i Emir Kusturica utrpali i nagovorili te da je pokloniš Lavrovu.
Hebalo te politicko Sarajevo krkqnchicu...