Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klaun za zabavu sirotinje, smiješno i tužno u isto vrijeme.
on se ubio za zadruge i koride...
Dodik nikad jaci, veca i minimalna i prosjecna plata u RS nego FBiH, sam Dodik bira ko ce od Bosnjaka u vlast i pod kojim uslovima, ANP za NATO nije poslan od 2022., ima podrsku i EU drzava poput Madjarske, Hrvatske, Slovacke, podrsku od Vucica koji od Macrona kupuje najnovije avione... a naivni trojkini botovi i dalje pricaju kako je Dodik pred politickim krajem.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Upoznao sam djevojku iz I.Sarajeva koja je nakon 7 godina rada u javnoj apoteci presla u privatnu u Sarajevo i kaze imam 500 KM vecu platu presretna sam. Toliko u tvojoj prici.
Kako onda objasnjavas da je minimalac u RS 1000KM, a u FBiH 500? To je nama nasa trojka dala, koja je obecala 1000 od 1.1.2024.
Nedavno je bio prilog na BN TV kako medicinski radnici masovno prelaze u Federaciju. Pa fino navodi koliko para jedan ljekar ima npr sa 3 neke nocne dezure u RS-u i sa jednom takvom u FBiH. Razlike su gotovo 1000KM!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mile voli disco disco
Guslaj guslaj
Ovo prosjecna plata sa toplim obrokom dakle usminkano da bude na oko veca nego u Federaciji gdje se topli obrok ne uracunava u prosjecnu platu. Dakle minus 200 KM od ove njegove -prosjecne plate- je prava prosjecna plata u PC haha - crkavica jednom rijecju - zato narod i bjezi u Federaciju raditi
Rucao Schmidt u Seheru, slike restoran Slap. Bas niko da dojavi policiji da dodju da ga hapse. A Dodik kaze Upravo ga sad policija istjerava iz rs-a. Koja samarcina za Dodika.
ODGOVOR ZA MarkoBL-7 prije 1 sat Sretoh Šmita danas u gradu, šeta bukvalno kao kakav nasumični pokunjeni turista. Sa njim par momaka, prati ga jedna kamera i to mu je posjeta? Smiješno na koji nivo se spušta, karikatura od čovjeka. NISI DOBRO GLEDAO I SLUSAO< SCHMIDT PJEVUSI NE MOZE NAM NIKO NISTA, A NA MAJICI MU DODIKOVA SLIKA !!! CASOM TI NAPRAVI ACCOUNT!
Evo Salkanaaaa brmmm
Stabilni gubitaši...hahahahahaha...
Dodo dok si davao interview mogao si rahet da stigneš da BL i da izbaciš shmita iz rs i vratiš se u Doboj da ti svi aplauz daju.
Zamislite da Bakir,ili neki bosnjacki politicar da ovakvu izjavu?Mi bi bili pod sankcijama u roku od pola sata.
Bježi eto onoga iz CIE...
Miš ko, raselio si ljudi više nego iko.
Koliko je ovaj istjerao omladine iz BiH sa svojim prijetbjama ratom.
Milorade, selame te tvoji borci otadjbinskog rata, kojima si pokazao srednji prst nakon najkraceg vozikanja helikopterom i koliko je to sve kostalo da bi cuo kako te oni (ne)postuju.
Dzaba sva prica, moj Mile, kad ti niko vise ne vjeruje.
Ovi zive san, pojma nemaju sta je java....