Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasisticka tvorevina RS, stvorena na genocidu...
Ko se naselio po imanjima Nijemaca i Mađara širom Vojvodine nakon "genocida" u Jasenovcu?😜
@bosnien7 kakve gluposti valja ovaj dodik to je cudo, da on samo cuje sta prica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
malo o genocidu nad srbima, pa onda o negiranju genocida nad bosnjacima. malo o fasistickoj ndh, pa onda o negiranju fasizma c**nickog pokreta i pomirenju srba. kakva samo cijepanja stvarnosti moras dozivljavati svakodnevno da bi bio nacionalista u 21. vijeku.
Mi Bošnjaci znamo da postoji i politička Banjaluka i politički Mostar.
Gdhe su stranke koje nosaju Titove slike i trobojke da danas protestvuju ispred skupstine RS.Kardinalova misa za ovaj govor mrznje je nistica.Sram bilo antifasiste sto nisu u Banjaluci danas.
Zar ima veće podvale svima nama, od tebe Mile Dodiče
Čime se bave to je nevjerovatno. Istoriju treba ostaviti ljudima od struke a ne politikantima. Treba da radite za trenutno poboljšanje života. Bavite se svim i svačim ali trenutne probleme nećete i ne pokušavate rješavati.
Sadašnji Bošnjaci tj bivši Muslimani zajedno sa Hrvatima bi da menjaju istoriju. Srbi najveće žrtve zajedno sa Jevrejima to neće dozvoliti. Romi nemaju tu snagu da se odupru tome.
rece baja jednog beha entiteta koji je nastao na g....... i f...... !ma bolje da ne lajem!
U slučaju Srbije :" ako vodite rat a bez da vas je neko napao - to je agresija"!! Dakle, hrakanovci, shesjeljevići, razne ose i bumbari, rumene beretke i ostala bagra i ološ potpomognut ovdašnjim separatistima ...
Guslaju o genocidu nad Srbima, a juče bio Dan bijelih traka, uskoro godišnjica u Srebrenici. Nemaju ni stida ni srama. Zaboravili su kako su ih muslimani spašavali od fašista, zaboravili su i Sarajevsku u Banjalučku rezoluciju. Nemaju ni stida ni srama.
Nisam čitao Rezoluciju, ali da je na Srbima u NDH izvršen genocid to je nepobitna činjenica.
Dodo ako ovako nastavi za 20tak godina bit ce vrstan politicar!
Ne znam zasto nekog ovde boli istina, i jedne, i druge, i trece... Svi moze fino da se informisete, neku knjigu procitate pa onda da se diskutuje... Nego samo se gleda ko je izjavio i onda se udara kontra...
Jes jes dobro vidite odakle dolazi ova TERMINOLOGIJA!!!!
Đikani
"...pravoslavno bošnjačko življe neće biti teško preobratiti u našu svetosavsku pravoslavnu vjeru i prevesti ih u srpsku naciju..." Ilija Grašanin u velikosrpskom Načertaniju. To smradu nije podvala ,to je istina i način otimanja bosanske zemlje na račun svetosavskog velikosrpstva.To radite u BiH,to radite na Kosovu, to radite u CG.Milo u CG vam je stao na rep i sad kmečite,a u Hrvatskoj imate još par kuća,a i mi ćemo vam hebati znanje svetosavsko mitomansko.