Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji utjecah majke ti? 1999 godine rusi se nisu pocesali kada je sa zemljom sravljen beograd, o cemu ti pricas
Cigan
Misljenja ovog kabadahija koji mijenja svoje stavove 3 puta u jednom Danu je nebitno.Sve sto kaze ovaj covjek je nebitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tek se zanihala centrifugalna sila!
Sto ti volis da kazes, kazemo i mi tebi... ne seri
Pa zapitajte se sto je rs i srbija na "tapeti" krajnje vrijeme je da se ponizite i zatrazite oorost za sve sto ste zla nanijeli i da zajedno gradimo buducnost. Kao sto je njemacka odmah poslije 2 sv rata napravila
Uklopio bi se u Parove ili jos bolje u Zadrugu ko to gleda..
koliko puta moram reći ovo,da ne utiče niko na ovim prostorima,nego zaboli mene đon nek dolazi ko hoće,neka odlazi ko hoće,mene zanima što vi idioti na vlasti niste sposobni da spasite radna mjesta ljudima,da danete nezaposlenima neke pare da mogu izdrzavati porodicu mjesecno a 5000 km plate mjesecno vau.
Nek lavrov ostane kod vas šumara, nama i ne treba!
Ti samo jedna kukavica to ti je Ceca pijevala!? Ima dobro ljudi, koji hoce da zive sa svomi komsijama, mismo naj veci multi klutli narod!? Kad imamo ove politische vodje mozak Peru!?
Mene bi Allahami bilo stid da sam bosanski pravoslavac i da me ovaj lik zastupa. A zamisli još glasat za njega, pu pu pu
kmeeeeee
Kada budeš koristio ruske proizvode a ne zapadnjačke možda ti i povjerujemo. Ali dok voziš njemačko auto, oblačiš i talijanska ili njemačka odijela, bijelu tehniku pretpostavljam njemačku imaš ili japansku, mobitel takodje, hranu itd ne serrii mile jer znaš da je kvalitet na zapadu.
@filozof1 Ma sve zbog plina i oruzja. Nada se Dodo plinskim tokom kroz RS i vidi da tu moze maznuti ogromne pare pa zato, inace...
odsvirao si ti svoje a i odpjevao.
Dodik jedno prica, a drugo radi. Bori se ko fol da OHR napusti BiH. Da iskljuci sudije strance , a u stvari je izborio ostanak OHR i pojacao interes SAD i EU u BiH. BiH uskoro ulazi u NATO zahvaljujuci Dodikovoj politici.
sasro se dodik krmak dozavrata od straha i hvata rusku slamku ali uhvat ce k..c
Ako ne odeš u prdekanu bićeš i ti državljanin NATO Bosne.
Pa sama činjenica da se sastaje sa lokalnim poglavicima prije državnih institucija je loša poruka. A samim tim i to što će predsjednik predsjeništva BiH da razgovara o odnosima sa RS a ne države. Ništa novo u dodikistanu.
Priča kako OSA radi samo za Bošnjake, a ne priča kako i on radi samo za R.S. a trebao bi kao predsjednik predsjedništva da radi u interesu cijele Bosne i Hercegovine.