Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% portala će propast kad ova budaletina ode sa scene !!!
Trojaneri su gori i pogubniji po Bošnje od Dodika.
Trojka radi hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Niko ne shvaća da ovo što on radi je duboko i detaljni režirani scenariji! Evo pogledajte sada, on će nakon ovoga ispasti još dobri dečko jer je pristao da izađe na izbore po državnim zakonu!!! i onda će tražiti neke ustupke!
svejedno SDA ili neki drugi, ovi sada su po meni još gori od SDA jer su sve znali i opet mu i oni dali tog 4 delegata koji je Osigurač da ga niko ne može nigdje pomaknuti...
Ne boj se nece ispasti dobar decko, pored tebe, a i sto se tice mene, dodik ima i imat ce svoje ruke 'natopljene krvlju' bosnjaka citav moj zivot i to cu pamtiti i necu nikad mu zaboraviti. A sad sto se tice mog zivota to savjetujem i svim ljudima dobre volje kojima je dodik izazivao SRDZBU i strah svih ovih godina jednom izjavom poznatog pjevaca Frenka Sinatre 'najbolja osveta je licni uspjeh' uspjeh u onome(dobrim stvarima) za sta te bog nadario i sta si zelis u zivotu.
Ma ja, palamudi u prazno, to znamo svi. Nikada ništa nije uradio o čemu je laprdao, samo narodu oči zamazuje
Ama sekta vec zaboravila.
'da će krenuti u "proces osamostaljenja" entiteta ako rezolucija o genocidu u Srebrenici bude usvojena' Bosnjaci nece zaboraviti genocid i srpske zlocine i to nije bilo samo u Srebrenici. Isto tako bosnjaci ce stati ne samo na svoju stranu vec stranu istine, pravde, i bozije ljubavi ne samo za sebe vec za prava 'svih potlacenih ljudi svijeta' 'od nacina dodikovaca' odvratnim nacionalistickim ekstremizmiva VEC svojim zalaganjem, trudom, i casti, onim za sta vrijedi zivot..
Ima li dana da ovaj nije glavna medijska licnost?
Postoji granica, Entitet RS će se ODCIJEPITI. Šta bi pič... u.s.r.ana. Gdje to HEROJSTVO, SILA, gažiš tI svoj narod i tjeraš u BIJEDU... Kriješ se iza naroda, IZAĐI na megdan bar jednom U ŽIVOTU, obuci unoformu SINU Igoru, pa krenite u realizaciju DISOLUCIJE. JADO JADNI satkan od LAŽI 👎👎👎
Dogovor je izgleda pao. Dodik ce malo da spusti loptu a rezolucija se odlaze na neodredjeno vrijeme.
Gori su mediji koji šire paniku o odcjepljenju i unose nemir prenoseći svaku njegovu izjavu. Kakvo odcjepljenje kakvi bakrači. Nit može niti smije. To je jasno kao dan ali kako prodati vijest ako nije neki haos.
Haha čuj lažni sud. Hajde probaj ne otići u zatvor ako ili kad budeš osuđen. Koji krmak
Meni je ovo sumljivo, ušutio se i nešta smišlja 100 💯
đilkoš samo pali vatru a zna da nema ništa od toga
ne klixu, nalozio je svoje birace, sad ce izaci na izbore i opet nastaviti isto i slicno
Ovaj kad bi okrenuo plocu i poceo suradjivat na svim nivoima vlasti garantujem za 10 godina bi stigli Swicarsku!!! Pa mi imamo vode i sume sto nema niko!!!! Samo to da pretvorimo u novac dovoljno je bez ikakvih ruda!!!
Lijepi strah. Ne priznaje Šmita, sud, tužilaštvo i šta ono još??? Ali!!! Mora se opet pojaviti na sudu BiH. Valja u buharu, ali ne sam. Biće uz njega još ološa četničkog i ustaškog i balijskog. Polako i strpljivo.
Jest i 'poraz SNSD-a' čiča drma RSom k'o Tito Jugoslavijom i nameće vlast u FBiH.... Mute jedne mutave....
Ovaj se jos javno hvali i pita da li napraviti opstrukciju oko izbora ? Pa da to izjavi bilo gdje u normalnom svijetu gdje je vladavina prava , bio bi vec u zatvoru