Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto stoje ispred, radi posla u drzavnoj instituciji su mi najjaci ! Ne bi ja niti za jednog politicara izasao i stajao !
Dokle ce ovaj cikrus trajati!
Nekad su međede vodili kroz grad, danas je to malo modernije, ha ha
Po sendvič u ruke i gas
EU predstava za Bošnjake.
Korida je stigla
Da je normalan čovjek ukrao metar drva, bilo bi brže i oštrije kažnjen. Ali ovo i jeste cirkus, nažalost sve je samo promocija i šou.....
Pa suđenje traje kao da je optužen za 150 tački, a ne jedna. Čovjek je prekršio zakon koji je visoki predstavnik odredio, šta se ima toliko natezat. I ovo je osmišljeno da mu se digne rejting među srpskim narodom.
Dopeljao se opet na sud svoje jedne i jedine države BiH. Sto ne prekocis termin Baja, nemas j_a _j_a?
Opet cirkus gostuje u glavnom gradu...!!!
Osudjuja ga vise.Kad moze nevin Fadil. zasto bi ovaj neprijatelj drzave bio na slobodi.
Fadil je nevin kao francuska sobarica. Ali ko mu je kriv kad podmece 'ujcu za Asimove jarane i "zensku osobu Seb".
Jel ponio radovanovu ratnu zastavu?
koja farsa. sude mu ko da je al kapone. nekome bi obo sudjenje za dvije hefte bilo zavrseno. djubrad nesposobna
VP radi u ime Suverena I ima pravo da donosi privremene zakone.svaka njegva odluka ima Notu: svaki zakon ili odluka su privremenig karaktera i vazi sve dok ga Suveren ( Institucija Nacionalni Parlanent BiH) ne potvrdi, ne promjenio ili ponisti.
Zamisli ove jadnike sto dolaze da ga kao podrze ispred suda. Mora da dodje orilo gorilo.
Postupak se vodi zbog kršenja zakona države BiH, a ne zbog: "Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i direktor Službenog glasnika RS-a Miloš Lukić stigli su na suđenje u Sud Bosne i Hercegovine, gdje se protiv njih vodi proces zbog nepoštivanja odluka visokog predstavnika u BiH."