Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehhhh, na stranu Dodik, u shta smo mi protrachili 30 godina od kraja rata! Tragedija!
kolko stanovnika ima bileca? ima li tamo semafor uopste?
Ides ti u zatvor abd
Istocna hercegovina u rangu moldavije i zambije sramota za BiH i citav balkan.
Čitava BiH je iza Moldavije
Isto radi kao što je SDA radila.
Ne vjerujte mu ni riječ on će konta uradti
Pozicija radi sve da otjera opoziciju. Kasumovic u Zenici zabranio predsjednicima mjesnih zajednica da otkljucavaju prostorije prilikom dolaska opozicionih kandidata i organizovanja skupova. Da ne govorimo o skidanju plakata, prijetnjama, itd.
On apsolutno nije kriv ni za sta, on je samo vidio prije 30 godina da je lakse raditi u drzavnoj firmi i biti sef, nego se baviti swercom i biti sef. Iskoritio je znanje i upotrijebio umjetnost laganja, uspio je sto mnogi drugi nisu, bio nam je svima i predsjednik BiH i jedini predsjednik u povijesti koji je bio predsjednik drzave koju ne voli, fascinantno
Ko biva alija i bakir bili bolji od dode koji su voljeli ovu Državu! Hvala im na ljubavi ali bolje da se nikada nisu pojavili u ovoj Državi! I dodo mi je pored njih draži
Dodo obečao preko 70% ove godine. Vidite kako čovjek radi na cilju.
Kao i do sada hahahaha
Dodik je pred raspadom sistema . On je te općine učinio nerazvijenim forsirajući svoje tajkune na velikim infrastrukturim projektima ,gfjd su veliki talovi. Skintali su to svi u RS , njemu pomaže u krađi izbora Šmit i CIK , to ga jedino drži na vlasti .
Hahah ne mogu da vjerujem da je ovaj tip gazda trojkašima. A zna li neko zašto Nermin Nikšić sjedi u 1.redu na sjednici HDZ u Livnu?
Da bolje cuje i vidi..
Ne zna se ko` je bolji politicar i nacin kako komuniciraju sa svojim biracima, ali, mislim, da je Dodik ukadio sve ove nase vakne genijalce i Bakea penzionera. Sa ovim sto Dodo govori i prijeti svojim biracima, pokazuje koliko se osilio. Za njega se, brate, sve zna bez da se nabrajaju komplimenti, ali sta o sebi moze pozitivno misliti, ovaj nebeski narod, ako dozvoljava da ih Dodo ucjenjuje na ovakav nacin?
BH javnost, a posebno probosanski političari, nisu ni svjesni opasnosti za BiH, svjedoćenjem Shmita na sudu. Spremaju nam veliku podvalu.
To bajaaa kraljuuu
Ako nas izaberete, obećavamo vam da ni banke neće smjeti da rade sa vama