Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaku god izjavu dao ovaj tip nemojte ga forsirati u javnost vise nije interesantan ,
@Romb pa nama sigurno nije bitan ali ga bitnim prave njegovi jataci u Federaciji kao i on njih. Znas li sta je simbioza? hahahaha nemoj boga ti da ja budem odgovoran sto si dobio grc u mozgicu
Đe si lopove 😂🤣😂🤣
😂🤣😂🤣😂 BRAVO
Visoki zahtjevi EU? Hahahaha pa vi političari - neznalice i propalice - ne znate i ne želite naprijed. Bitno je doživotno ostati u fotelji I krasti narod a pričati lafo o demokratiji, patriotizam, vjera, historija, moral ovo ono. Provaljeno odavno
Nikakvu to visoki zahtjevi nisu, jasni su. Neke drzave su ih ispunjavale i za 2 godine
Što sam ja pokro pare, to je manje bitno.
Pare nisu problem, para nema, a Mile 😂😂
Joj, a ajzavac Mile ih nije doveo do debakla.
Nije sve u njihovim parama, ima nešto i u zlatu. Zahtjevi EU su visoki jer EU još uvijek pruža svojim građanima više nego bilo ko drugi u svijetu. Zbog toga još uvijek običnom čovjeku najbolji život pružaju zemlje EU. Ali vama su to visoki zahtjevi, jer se vi u tome ne vidite. Zbog toga će ljudi malo po malo sami otići u EU, a vi ćete tu možda dobiti neki drugi narod, koji se tu zaglavi na putu prema EU.
ne, nije tebi jer si se naklepao para... dok narodu itekako jeste bitno...
Nije nije u parama al jest u kreditima koje dižeš i prodajes imovinu PCa i molim mađarsku da imaš za plate i penzije
Ispušena muštikla...šizofrena logika=Dodik...Svi u krivu, jedino on uvijek u pravu/ Nikad necu shvatiti poltrone oko njega!? Pristati da ti Dodik bude šef, znaci biti mrmot najveci na svijetu.
Bosanac pravoslavne vjeroispovijsati, sta ima
Ti si farsa, BiH je konstanta
Eto ti nam kazi je li sve u parama .... Kako rece Ono dijete u BL?
Dodik je jedan od političara koji je ubjedio narod da to žuto što pada po njima nije pišaka, jer on piša po njima, nego kiša sa saharskim pjeskom.
Nesto je i u domaćim parama
Moj Dodo! Kako kazes nije sve u parama ni u onim 2 Mrd. Maraka koje si davao za RS po 200 Miliona na 10 godina!