Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad procitam da je tuzilastvo na potezu ili generalno da tuzilastvo da treba da uradi bilo sta znam da je propalo.
Mah samo ukinuti konstitutivnost
SRBIMA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Danas se dešava najveća pljačka građana RS ikad koja je zamaskirana pričama o grbu, himnoj i razdruzivanju. Danas Investiciona Banka RS postaje privatna imovina porodice Dodik. Meni ne smeta da se zna!
uvodjenje jedinstvene bh policije je prioritet za mir
Nije samo RS, vec i nas. RS je dio Bosne i Hercegovine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako tužilaštvo BiH, visoki predstavnik, OHR , vladajuće stranke i opozicija ne reaguju odmah vrijeme je da narod najkasnije do petka izade na ulice kao u martu 92 . Ovo je ista situacija kao i 92. Na vrijeme treba zausviti ono što smo prezivjeli 90 tih godina. Treba sacuvati tesko sacuvanu domovinu.
Dosta je bilo laganja, varanja i podsmjeha na račun Bosne. Red je da sada račun ispostavi Tužilaštvo Bosne, a Vrhovni Sud Bosne izvrši naplatu.
sve sto je anti ustavno je udar na drzavu i zakonodavstvom time, hapsite kriminalce ... cemu odlaganje
Ramke (pola tebi pola meni) je pobjegao kad se glasalo
Dirigovane krize. Pakistan-Indija, Sjeverna-Juzna Koreja, BiH-Srbija-Hrvatska, Srbija-Kosovo i sutra Rusija-Ukrajina. Nema zavrsetka ratova bez kapitulacije neke od zaracenih strana.
Nije potrebno biti puno pametan pa zakljuciti ciji je igrac Duduk. Putinov i Vucicev sigurno nije.
Nije potrebno biti puno pametan pa zakljuciti ciji je igrac Duduk. Putinov i Vucicev sigurno nije.
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.
ajd ga objavi ako smijes
Pozdrav za ove sto sve rusilacke poteze dodika pokusavaju uciniti beznacajnim, kako vidim uskoro ce nas ovaj lik svest na trougao sazetz ali libo vas. Vi znate da ce njega neko uhapsit i dolazi boljitak. A klix nek se brine o govoru mrzne
Dobili su entitet, imaju predstavnike u na svim nivoima, imaju zaštitu nacionalnog interesa, imaju svoje članove predsjedništva, imaju stotine svojih predstavnika - imaju sve i opet ugroženi
Ugroženi su lopovluci lopova i o,o lo Ova!
Tuzilastvoha ha hakakvo bolan tuzilastvo.
Kojem potezu?
smijeniti sve iz tužilaštva BiH jer ne rade svoj posao, pakšu iz grš će izazvati rat a to mu odgovara
Dobili su entitet, imaju predstavnike u na svim nivoima, imaju zaštitu nacionalnog interesa, imaju svoje članove predsjedništva, imaju stotine svojih predstavnika - imaju sve i opet ugroženi
>Sto se ne pise gdje su doktori na >Koševu>>>>???