Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek otkaze put u madjarsku, ide tamo skoro svake sedmice neko bi reko ide u kupl.eraj jer niti jedan se politicar toliko ne sece på tudjoj zemlji
Moda svercuje Floriol ulje i Vajkrem
Hrabro i junacki kao pravi pripadnik naroda koji predstavlja, sutra ce pricati da je bio na sudu i da su ga oslobodili uz izvinjenje, i jos ce to toliko puta ponavljati da ce se uvjeriti da je tako i bilo.
jebat mu mater
Bojkot kupovine svega njihovog, ne zapošljavajte ih. Ne dajte im sredstva da nam uništavaju živote, ne podržavajte ih ni na koji način.
Ma ja, oprostite gospodine Baja, nismo znali da vaša visost ima zakazan put. Kada bi vam odgovaralo da nas posjetite?
Ala j…e ovaj sve u BiH i van nje narod ga izabrao i EU suti
Legitomno pravo strane u postupku je da zatraži odgodu, ali isto tako je pravo suda da odbije pomjeranje termina. Njihova dobra volja, opet optuženik mora čekati njihov "blagoslov" jer je moć zakona i sile na njihovoj strani. Zato milorade, budi dobar dječak možda ti se smiluju. Država je iznad tebe. ;)
Zato su istu noc Uhapsili covjeka koji je navodno ukrao drva i izrekli kaznu na 6 mjeseci u roku od 7 dana, covjek koji se borio da prehrani porodicu, borac koji je komad svog tijela i zivota dao na prvim linijama odbrane BiH! Stidi se Drzavo!!!
Ako hoće da se ispali treba ga pustiti
Trazice cojk azil kod jare mu Orbana 😂😂🤣🤣😂😂
Halo Dodo,svi smo jednaki pred pravosudjem.Kakva Madjarska i tvoja zajebancija.
Tek sad objavio za poziv od 17. oktobra, niđe veze. Dodik nikada nije bio u težoj situaciji i doveo je sebe do nivoa kada zaista nema kud. Nikada ga ne treba potcijeniti, ali ovaj put je upao u mrežu koju je sam počeo plesti i ne vidi se način da iz nje izađe, a da, pri tom, ne bude politički eliminisan.
Da nece lopov pobjeci
Madjarska ce morati da ceka, glavonji oduzeti pasos da nebi sturnuo u raj za zlocince, nacisticku srbiju!
Zemlja u kojoj bilo koji pojedinac moze biti iznad zakona ne treba da postoji.
Ko kaze da postoji?
Upravo se odlučuje da li postoji
Cuza samo cuza bijednice neuki!
POKENJAM mu se u žvalje
To ako prodje stalno ce imat nesto zakazano. Prvo na Sud drug moj.