Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teletina je prnula u fenjer.samo ga pustiti.
svi izbori su namjesteni,broj izdatih zdravstvenih knjizica u rs bio 850 000 a broj glasova za predsjednika rs bio oko 700 000,niti je za izbore zabiljezen veliki broj dolazaka iz inostranstva niti je moguce da dodje toliki broj ljudi,,sve namjestano
Dnavna doza vijesti o Dodiku. Svaki dan na naslovnici.
To govori sve o neinteligenciji njegovih glasaca, a i naroda uopste koji ne shvata da politicari treba da im obezbjede bolji zivot a ne gori.
dobija instrukcije iz Beograda
Bit ce "rata"poslije izbora ako Dodik izgubi, ali u BL i u RS-u, ne mogu da zamislim sta bi sve "lajo" ( izvinjavam se Psima) protiv opozicije , Bosnjaka a pogotvo o Visokom i EU i USA ...bice zanimljivo i vruce ored zimu....
Prdno je u čabar
20 godina istu praznu slamu mlati i ljudi (idioti) se i dalje loze... kad SDS pokuca na vrata parlamenta tad je tek borba.
Djilkoseva retorika srbovanja uvjek pali kod primitivnog dijela naroda a njih je najvise.
Mlacenje prazne slame o ruskoj mechki za nabijanje komentara i klikova i tako iz dana u dan. Jednostavno lik radi sta pozeli i zahebava se redom sa svima, a vama daje materijala da zaradite. Trebate mu podici spomenik ispred redakcije.
Glasačko tijelo mu je temelj u pljački.
dosta više sa Dodikom, siguran sam da plaća Klix da svaki dan ide po 5-6 objava o njemu
sto manje zuba to vise glasova
Maslanica je najbolja kada se tijesto pomasti s biljnim mrsom, ali uz malu primjesu putera. Peći najbolje na 180 stepeni i nakon 20 minuta zaliti malo vodom iz sahančića. Joj, kuća miriše - pašće skoro crklo napolju lajući.
dodik lozac a birači mule