Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ste govorili i 90tih godina, ma nece biti rata mi barikade stavili onako radi kontrole. Policija srbije nema sta da trazi u BiH !!!
Svi drugi su krivi samo Milorad je dobar
Srpske Toplice? To znači samo za srbe ili?
Idi ti njima ,i ostani
Ubjedjen sam da ima ljudi kojima je i jedan policajac previse. Treba to ljudski imati u vidu. Jednostavno nije ok. Sta ce nam.
Zalosno je ko se vozi u bijesnim crnim limuzinama pod pratnjom.
Ma Dodiče reci narodu ko je naručio ubistvo Slaviše Krunica i gdje je 500 miliona opljačkanih od naroda preko Prointera i drugih firmi,
Cekas Trumpa...haha..oba postenjacine..
Koga briga šta on misli o bilo čemu?
Za sve postoji procedura.
"Da li se možda ovaj rat vodi jer su pali poslovi Bidednove porodice u Ukrajini?", upitao se Dodik." Hahahahahaha, Dodo je sam sebe prevazišao, umrijeću od smijeha. Ništa istorijske teritorije Rusije, ništa zaštita ruskog jezika, ništa da je "Ukrajina lažna država koju je izmislio Lenjin", ništa spašavanje svijeta od zlog "kolektivnog Zapada"... Dodo the Great jedini zna istinu.
"Ovaj novoimenovani, kad pobijedi Trump, već u januaru mora podnijeti ostavku." Trump je Dodiku najvruća želja, možda veća nego i Šešelju.
Do vedi ih Gorici
Izjave ne treba uzimati niti smatrati relevantnim od obog covjeka. Ne treba uzimati i smatrati relevantnim bilo kakve druge izjave od SNSD clanova i njihovih koalicionih partnera.
Kakav rat, to je bio samo jedan svat
Oni su izmislili tog svata da bi se kao pravdali. Covjek ubijen od sarajevske mafije. Pravi rat je bio kad su specijalne snage iz Srbije presle u Bijeljinu 92e. To je agresija Srbije na BiH