Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo plod našeg odgoja. Sad se roditeljima vraća i svima ostalima.
Vise je ovo plod ne odgoja i roditelja koji misle da se djeca sam od sebe vaspitaju. Pa uzrok traze u nastavnicima, reperima i youtuberima.
Apsolutno, djeca su postala bezobrazna, nekulturna i razmazena. Kad sam bio dijete cast ti je bila kad bi te stariji momci poslali da im kupis drinu ili nesto drugo. Danas te ne jebu ni dva posto. Fb i instagram mame ce nam doci glave.
Rješenje je jednostavno, lažnu dojavu o bombi okarekterisati kao teroristički čin počinioca
Upravo tako, maljoletnici u zatvor, roditeljima 50000 maraka kazne. Rijesen problem nakon prve izrecene presude.
Malo djete stane u park i VR ISTI koliko moze (valjda se tako igra,mada ni ma jmun u pionirskoj se tako ne igra) i ma mica nista.Surfa ona mob (gleda valjda od koga je ljepsa ili ima li CHUNDARA) .Dok djete probudi cijeli kvart.NEMA VISE ODGOJA
Nek leze u maloljetnickom a roditeljima račun za troskove angaziranja, pa cemo vidjeti dokle ce se budalesati... Hajmo radite svoj posao praktivno, mozda i bnispadne kakav radnik od tebe glavni inspektore Hajdarevicu. Sto bi rekao Sojic i najpisljiviji licnu dohodak, mora da se zaradi, krvavim radom!
za ovo bi Tito nogama gazao lično
RODITELJI KONAČNO POČNITE BRINUTI O SVOJOJ DJECI.
Vidi se zadnjih 20g,kako su djeca odgojena,roditelji bezobrazni,ufurani,pun tramvaj srednjoskolaca niko ne ustaje starijem,nema stida,sad dolazi do goreg,do ovog,nema zakona niko se ne boji,roditelje kazniti po 20000 km,za svaku dojavu.
U Evropi je gotovo nemoguće uzeti tel. broj kartice bez lični podataka . To je trebalo kod nas uvesti na samom početku ali još nije kasno ..
Neko bi trebao da podnese ostavku. To traje više sedmica. Službe se moraju baviti svojim poslom ako treba 24 sata. Nije samo natjerati silom djecu da priznaju. Djeca tu ispastaju. Ko je dojavu pravio u kasarnama pa u obdaništima. Školama najviše. To su ozbiljne stvari i nisu dječije igre. Oni koji su plaćeni za svoj posao treba da rade na poslu a ne po vikendicama .
Ovo nije dječija šala. Iza ovog stoji mnogo veća sila. Vjerujem da su ovi odabrani đaci pomno praćeni, prvo kompromitirani nekim sitnim djelom (zna se da je mobilni telefon izvor podataka), a onda ucijenjeni da MORAJU obaviti zadatak koji im je naređen. Vjerujem i bojim se da će biti i gore od ovoga.
Samo uvesti da se br.na trafici moze kupiti uz licnu ili mladjim od 16 god.uz licnu roditelja i problem rijesen.
meni samo nije jasno da pohapse one "maloljetnike" a dojave stizu i dalje....
meni samo nije jasno da pohapse one "maloljetnike" a dojave stizu i dalje....
Ne pisite svasta sutra moze biti i vase dijete
Ovo je terorizam, a terorizam treba rjesavati po kratkom postupku!
Znači omladina za liječenje kolektivno, nije sporadičan slučaj ili ipak neko sa strane pokušava zastrašivanje
kakvi maloljetnici policija laze ne mogu uci u trag ko salje pa na fazon pišu. To neki bolesnik koji dobro poznaje IT i zajebava se