Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mater vam hebem , ljudi zovu satima bez ikakvih odgovora na telefon,vrata ste zaključali... vi ste zajedno sa sda saučesnici u zločinu nad narodom
@spako Fakat idealno su ovo smislili
SDA ubija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zovi na telefon na koji se niko ne javlja
@Sotona1982. vece su sanse da osmica regularno diplomira...nego da se neko javi na telefon u domu zdravlja...
svakoga ko isplati 500KM ili 600KM i na to doprinose podrzavam a ostalo na ruke. pa jel ovo da placamo vise ? do sada sam prijavljivao te privatnike od sada ih podrzavam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pokusajte vi nazvati porodicnu ambulantu" Grbavica". Nema sanse.
Vrijeme je gripe, ostanite kuci i lijecite se 3-4 dana, ako i preko tog vremena budete bolesni, idite u bolnicu (hitnu), dzapa panicarite i pravite guzve
Glasali smo, dobili smo.
Nek nam je bog na pomoći. JAD TUGA BIJEDA
A mi se naravno necemo javiti hahahah
Da ate u stanju javiti s na tak telefon super bi bilo. Ambulanta Ilidza dva broja 773 605 i 773 654, na 605 ih nikada nećeš dobiti, na 654 se ponekad neko sjeti javiti.
Cuj da gradjani zovu na telefon.Koja podlost.Vi niste medecinski radnici VI STE ZLOCINCI,JEBALA VAM ETIKA MATER,ZASLUZILI STE VJESALA.
A je l' bas "medEcinski"?
Najgore je ostariti na Balkanu dok cijeli zivot vices ako Bog da nadajucu se da ce dati jer si poseban, kao. Ima li gore kazne.
Ne mozes dobiti nikoga po pola sata i to bez Corone, u sred ljeta. Doktora nema dovoljno, a u martu kad smo bolovali, nisu se udostojili ni da provjere jesmo li u kuci. Neki jos strajkuju... hvala vladajucim strankama, nestanite !!!
za 7+ mjeseci mogli ste napraviti sistem rezervacija, preko aplikacija reservisem termin, ima se dokaz da se to uradilo i koliko trejalo da se dobije odgovor. Ne sta se trose pare? i dal ima neko da uopste misli kako meze da se nesto poboljsava?
Stvarno se narod sad treba dici na noge i ovo rastjerati Nase zdravstvo ce nas ubiti
Pa javljajte se na telefon onda Ovako satima zove niko nista
Pa sto onda placamo zdravstveno osiguranje
koji je ovdje haos u najavi, niste ni svjesni...
Ocekivao sam ovo u martu, al eto stize sad i tek je pocelo
Prvo linija stalno zauzeta... Onda pogodis momenat pa ipak zvoni ali ti se niko ne javi... Nakon dva dana napokon ti se javi medicinska sestra da bi ti rekla da doktorice nema pa da zoves opet sutra.. UBICE!!!!!