Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad kažeš Timur Cerić ustaneš i kažeš hvala Bogu pa ovakvi postoje !!
Nije lako ovom gospodinu doktoru. On bi da pomogne a ne moze tudjom krivicom. Tuga golema.
Čudno da je broj oboljelih porastao sa 10 na 20% nakon covifa. Nema to veze sa vakcinom ???
Da ne spominjemo totalno glup sistem gdje onkoloski pacijenti koji jedva hodaju moraju da idu po uputnice svako malo za preglede i testove. U razne guzve, okruzeni osobama koje nose razne klice, i sta sve ne.
bio sam njegov pacijent...pravi insan...da je više ovakvih ljudina doktora...želim mu sve najbolje i svu sreću ovog svijeta...kapa do poda...
Dr Ceric je veliki strucnjak. I svaka mu cast za otvoren i iskren odgovor!
Vlast doslovno ubija narod
Treba narod da, se pobuni protiv auta, bijelog hljeba, plata, i svih beneficija, kriminala itd itd pa će biti za zdravstvo, narod šuti na ovaj haos od, rata na ovamo, cjene svega su veće nego u EU, pljačka naroda nevjerovatna, režije plaćaj a, direktori preduzeća kradu, NAROD
Tužno je to da nema lijekova ljudima koji su onkološki pacijenti. Prođem pored institucija BIH svih nivoa i vidim skupocjena auta, glamur, jet set. Bože ti pomozi napaćenim ljudima jer ova vlast ne može.
Javno zdravstvo u BiH ne postoji postoji namet tj reket zvani zdravstveno osiguranje, a javne zdravstvene ustanove su postali ,,bordeli,,za uhljeblenje ljubavnica ,,bogova,,na vlasti
Sa prof Beslija, prof Ceric na celu, najbolji tim doc i med osoblja na KCUS. Svjedok sam njihove strucnosti, posvecenosti i istinske ljudskosti.Bore se ko lavovi za svakog pacijenta, a i da se rijesi pitanje liste lijekova. No, pilitika ko pilitika...dok im ne pruzimo podrsku, u mjeri u kojoj je to svako od nas u mogucnosti, doc ce odlaziti, a onda nam dzaba nove tehnologije.Ne dao Bog nikome suocavanja sa izazovima ovih bolesti. Duboki naklon za svo osoblje onkologije.
Ovo i ja mogu da potvrdim. Odlični ljekari, liječenje i tretman pacijenata po najsavremenijim svjetskim metodama.
Pravo dobar insan, doktor i pošten čovjek. Suprugu mi liječi godinama, čovjek ne da kafu platit, a ne šta drugo.
Šrvi prioritet su uljebi,pa slobodni umjetnici...
Kada im zdravstveni radnici stopiraju usluge . Ni 5 sati nece proci , a bit ce medju prva dva prioriteta .
Na FaceTv kod Nenada je receno da Sebija nosi torbicu od 2000. Moramo glasat da unistimo KCUS,neka steta bude po gradjane KS,nebil ona mogla kupit sebi torbicu.. Sarajevska logika..
Nivo IQ ,trenutna temperatura u Sa.
Tako je to doktore kad je klinicki vodila osoba bez strucnog znanja o menadzmentu da ostalo ne spominjem.
Ni direktora ne mogu da imenuju a sta da ocekuju obicni smrtnici. Sebija Izetbegovic je za KCUS bila sto je Tito bio za Jugoslaviju. Sad mi recite da sam SDA botina.
A sta si drugo nego to, pa ko rastjera tolike doktore.
Ajjjjjj drobovaaaaaa