Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je što smi Bošnjaci podijeljeni u stotinu političkih opcija. Taktika se inače zove zavadi, pa vladaj.
@gooUser1704014347, "odnarodjeni", "ukrali" :) U Bosni se pricao BOSANSKI JEZIK, bio je oficijelni jezik od osnivanja Prve Gimnazije prije haman 150 godina, dok Srbi i Hrvati nisu skontali da pripadaju Zagrebu i Beogradu, u kojima nikada nisu ni primirisali, eli su im se eto prodali. Bosnjaci su danas cuvari BiH, ne pada nam na pamet da vam pomazemo u otkidanju dijela BiH, da ga nosite Zagrebu? Smijesno...
Bosnjaci ni turci nisrbi niti muslimani nego bosanci mi se prepoznajemo po govoru, mi upotrebljavamo slovo H a to nije odlika ostala dva naroda.Hallo srbine ili alo srbine.
Kriminalcima je mjesto iza rešetaka!
Licemjerni latin zvani Ćiriličar i Legitimni kopa nogama i rukama da BiH ne uđe u EU. Na tome radi 24 sata dnevno.
Koliko su Covic i Dodik na vlast? Bolje im nije bilo ninu komunizmu.
Dvostruki igrac kao i Dodik i Vucic. Pred strancima melem a sve rade kontra. Ko je god krao na izborima naravno da mu ne odgovaraju ikakve tehnicke promjene izbornog procesa, jer normalno bi bilo da se o tome vodi racuna, al kako onda krasti, nosati vrece, ubacivati mrtve?
Dragan Čović plus Dodig jednako( Franjo ) MIlošević blokiraju i razaraju Bosnu izvana i iznutra. Svi hrvati imaju putovnice i u evropi su ,Srbi su Rusi .I oba naroda su izvršila AGRESIJU NA BiH. Visoki predstavnik glumata okolo ,a i on im služi. .Narodu Javni servis radi o glavi stavljajući žrtvu i zločince u isti koš. UMJESTO DA NAS PRIME U EU ONI Non Stop izmišljaju razloge za bošnjake.Druga dva naroda su agresori i nema šta oni da se pitaju.
Stranka Mudrih Latina
Sjeo Čović gujicom na Bosanski kaktus? Sada ce izaći rezultat. Poruka Almiru iz TV N1: EMITUJ EMISIJU O FAŜISTI DRAGANU ČOVIĆU KOJU SI ZABRANIO ILI GASI TVN1 U BOSNI!
Gori od Dodika
Kerber - cuvar zla. Cine ga tri kralja. Niko ih nece skinuti, do vi. To vam je obaveza.
Jedino je Boris Brezo sa obrazom...na N1....Zukiću gledaj i uči...nije sve u novcu...
6 hrvata medju prvih 10 najbogatijih ljudi u BiH. Toliko o njihovoj ugrozenosti u drzavi.
To samo moze ovim naivnim levatima prodati iz evrope neka dodju da im mi kazemo ko je i sta je
SDA ga ćuvala ko oći u glavi đaba što je vodio Bošnjake logoraše na prisilni rad đaba što je nestalo 400 000 000 miliona u aluminiju nego kradi hađijaj a i mi ćemo daBog da o sebi se teškom mukom bavili.
Bsjveci kriminalac , fasista I mafijas treba da je u zatvoru. Dok do toga ne dodje Nema mira a bosanskih katolika sve manje
čuj ima minimalne šanse da bude usvojen, NEMA TAJ PRIJEDLOH NI TEORETSKE ŠANSE, JER KLUBOVI I HRVATA I SRBA SU PROTIV, MISLI SDA I OSTALI VUĆ ZA NOS DRUGA 2 NARODA
Bravo za naslov Semire Hambo!