Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne trebaš ti ništa priznavat, znamo mi svi da to tako hoda
Nije problem to sto je uradio (mislim, jeste, ali)... Problem je to sto je "proslo 16 godina i to ga pravno oslobadja odgovornosti jer je slucaj zastario" - e to je problem! Drzava. Sistem. Sve neke olaksice. Onaj Esed se sacuvo zatvora zbog greske u imenu i NIKO NISTA! jos hladno na listama bio (a porazavajuce je sto je i pobjedjivao, al' eto).
en i elzina pda priznala nije,al ipak zapošljeni joj brat sestra zet u zadnjih par mjeseci na bolnici u Tuzli,ko vozač čistačica itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Makar priznao
Malo kasno. Kada ga prozvao Vasković da je primao novac za informacije za narko klan. Možda i to prizna za nekih 15 godina...
i malinama ce isteci rok
A je li ovo legitimno??? Pitam za pajdu iz HR HB!!!
Ma nije cudno sto je dao ovu izjavu tek sad jer Vaskovic intenzivno pise posljednje vrijeme o njegovim vezama sa narkodilerima i ubicama ;)
čim ga tri dana nema u javnosti, smišlja neku prevaru, čim šuti tri dana, leži potrbuške, smišlja neku prevaru, hahahahaha, čega se lik dosjetio xdxdxd
Nece tebi niko govoriti, potrbusi se medjede jedan
Da ima neko i da prizna... I ovo je nešto. Ljudski je i pomoći i oprostiti..
pošteno priznao,respekt.A puno se vrti oko ovog krivicnog djela.Ide se u zatvor ako neko nekoga zaposli,glupost,dok lopovi kriminalci ,šverceri ubice i ne odgovaraja,za to djelo treba uvesti novcanu sankciju i prekid radnog odnosa.
Ne vezano za ovu temu,ne pratim ni politiku toliko ali iz nekog razloga simpatiziram ovog lika.Ne znam ni sam zasto ali nekako kad prica uvijek se cini da vjeruje i sam u to sto govori.
Dovoljno je da je zaposlio kcerku ratnog zločinca i zenu ubice policajaca Maju... Sigurno nije bila najbolja na konkursu!
Pa kako ne zastari mi racun od vode
Ko prizna, pola mu se prasta! Hajmo ostale gnjide, ugledajte se na Mektu koji barem pokusava da spasi cast ili barem sto se spasiti moze.
Sve čestitke za ovakavo humano i pošteno djelo .Kod Boga si stekao veliki sevap-
E da su svi kao ti zloupotrebljavali položaj, ne bi ni postojala zloupotreba položaja. Iskreno, i ja bi napravio potpuno isto da sam bio na tvom mjestu, naravno ako je tačno ro što govoriš. Svaka čast za navedne zloupotrebe.
Pokušava da sapere one informacije sa Sky telefona.Zapošljavanje je ovdje najmanje bitno
Sta kazu Sky is the limit 😂
da na silu svoju domovinu napuštamo, jer nemamo gdje se zaposliti i izdrzavati život dostojan čovjeku.