Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj "irregularni", to su ilegalci!
Sigornosni rizik i prijetnja! Treba pojacati nadzor granice i "obeshrabrivati" ilegalne prelaske kao sto Hrvatska radi
pa to w0ke s*nje je doslo i kod nas, cim kazes 1legal4lni m1granti odmah si desnicar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto fino ne uzmu pasos u ruke, traze vizu, i dodju na granicni prelaz
Pa tako su i naši prelazili,u svakom mjestu koje je na granici s Hrvatskom i Srbijom se je tako prelazilo.A ovi što su u Jugoslaviji tamo odlazili u inostranstvo puno ih je isto išlo ko i oni,čak i u ovom ratovima kod nas 90 tih je bilo takvih.Pa šta sad glumite.Možda imaju razlog zašto idu tako.
Ovo je velika tragedija!U selu je svima žao zbog tragedije,pogotovo sto su medju nastradalim i djeca..Ali ovo nije moguce bilo raditi bez podrške policije..nije normalno da predje 50-100 migranata svaku noc a 20 taxija dolazi po njih i vozi dalje a da policija nije dala saglasnost!Mislim na DGS!
Ovo nije kod Zvornika nego kod Bratunca(Orlica) i Ljubovije(Drlača).Iz Drine su izvukli tri osobe u mjestu Krasanpolje(Bratunac).
Sta znaci kad telefon stane, ukoci ne radi ni jedna tipka i onda se sam upali,huawei je moze li mi neko objasnili molim.vas
Kad su migranti u putanju nebitna info ... a covjek je covjek... ovo ce se sutra zaboraviti... a da je neko nas bilo bi 7 dana zalost...
Ako ih nađu žive, deportovat u evropsku siriju - Federaciju BiH
U Blauju masovno stiu djeca sa majkama Sto dosad nije bilo Sta se deava gos, Neiću
Pitati Konakovića,on sve zna od kvantne fizike do svemisrke biologije,i ire Posebice u ,,kumpjere,,
Mašallah, mašallah
Fuj kakvi komentari,kako vas nije sram.Kud nebi došli ovdje i ostali,bolje je sa njima biti nego sa vama takvima.Više sam dobra doživio od tih migranata nego od mog naroda bošnjaka.
Malo.
Ti i takvi koji žele u Evropu ili ne znaju ili im nije niko rekao da nisu dobro došli,samo nam prave probleme jer će mnogi kod nas i zaglaviti!
Super vijest.Manje belaja odma u buducnosti
kod njih se odma javljaju ministri...dobra psihicka stvar, jer ako se non stop obracaju visoki zvanicnici, "znaci da rade svoj posao" ! Nigdje nema komandira policije, ovoga onoga, nego potpredsjednik vlade Dacic HAHAHAHHAHAHAHA
Shvatljivo je izgubiti glavu na granici EU jer si na domak cilja, ali zijaniti na prelasku iz Srbije u Bih je apsurd.
Pa to im je ruta do EU
Zar postoje regularni migranti? I zasto niko ne vrsi obdukcije nad navodnim utopljenicima u Drini? Poznate su price da su cak i pucali na njih prilikom prelaska Drine i ulaska u BiH, odnosno RS. Masa ih je pretucena. Nekako mi se cini cudnim da skoro svaki dan iz Drine vade po jednog mrtvog migranta?
A mozda da probaju regularnim putem u EU a? Kao masa drugih koji prolaze kroz imigracione urede i procedure? A ne kao s toka koja bi da se docepa soc i jale gore?