Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas svako moze biti pametan i strucnjak, a zemlja na dnu po svim pitanjima
Bolje kladionice znaju.
Ovaj je jos i dobar kakvih likova ima po YT i internetu. Od predvidjanja rata u Ukrajini tj kako ce se zavrsiti, do toga sta elite planiraju, koja je drzava sljedeca, ko ce pobijediti itd. E njih mi je merak slusati i smijati se, ne toliko njima nego raji u komentarima koja ih zdusno podrzava i konta da oni nesto fakat znaju. Presmijesno vrijeme sa naivnim ljudima zivimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ja, Ajatolah voli da gleda Olimpijske Igre
Naravno da voli.....Ajatolah je visoko obrazovana i pametna osoba. Drugi padež je to što jako dobro živi od demagogije i zaglupljivanja masa. Nije ni masa glupa samo se boje represivnih kazni.
Šta je ta Demokratska fronta strvorila, popravila, unaprijedila? Prikačili se uz SDA samo da su u vlasti i ništa više. Imaju li oni uopšte neku platformu za djelovanje, plan i program bitan za društvenu zajednicu. Kadrovi im mijenjaju stranke kao čarape. Besmisleni kao onaj Efendić.
Iran je Sila
hahahaha
Ne znam odakle ti nebuloze da 90 posto Bošnjaka je za Iran
Emela draga kad ćeš mene nešto priupitati da se i ja naodvaljujem analitickih gluposti
ja bih samo malo ANALizirao
bolje je Iranu da se smmiri samo ce ih rasturiti
Adis Arapović za sirotinju
Breaking News : Eno Vucic kaze traje pokusaj vojnog udara u Srbiji !
Od svega najbolje znamo pametovati
Njega sam slusao zadnje dvije-tri godine.Lijepo prica, i lijepo ga slusat a nista nije pogodio.Lupeta bezveze.
Najbolja reprezentacija BIH poslije rata: Zeljko Komsic, Slaven Kovacevic, Senadin Lavic, Drasko Acimovic i mnog drugi. ZATO SU NA UDARU 2 U ZE PEA I CE TO BA LI JA I MU S TA S A
Hoće Hamenei da gleda Srbe protiv Njemačke
Meni jedno nije jasno: kako to da mi imamo toliko stručnjaka,analitičara,mudrih glava I pametnjakoviča a svaki smo dan stepenicu niže na svim poljima? De malo te pameti upregnuti za nas u BiH,manite se svjetskih ratova.
Najbolja reprezentacija BIH poslije rata: Zeljko Komsic, Slaven Kovacevic, Senadin Lavic, Drasko Acimovic i mnog drugi. ZATO SU NA UDARU 2 U ZE PEA I CE TO BA LI JA I MU S TA S A
prate utakmice, cekaju sta ce srbija napraviti
Haj dobro....kažu da je Iran tigar od papira....ma nije...živi bili pa vidjeli....Iranci su pametni, ne srljaju, ne daju se lako navuči, nemaju lažno samopouzdanje i kako god sve ovo izgledalo, oni samo u stvari slažu adute da ono što budu uradili ima opravdanje...nisu u zahvalnoj poziciji, pod sankcijama su, protiv Irana su i arapske zemlje, ali neće sa Iranom ići kako su ovi zamislili....nije ovo trka na 100m, ovo je maraton
Come on