Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Mevlid Jasarevic je bio iz Sandžaka
Eto odakle teroristi dolaze!
Iz Sandžaka
A sljedbenici svetosavizma, zasto se oni ignorisu?
zato sto si ti nepopravljivi nacionalista
Sto dalje to bolje.
Nikad neću shvatiti kako se iko upeca na nešto tako iracionalno i besmisleno kao što je selefizam. A pogotovo žene.
Kralju pa vidis na sta se sve ljudi pecaju danas nista ne treba da te cudi!!sve ludo!
Šta je selfizam? Iskreno pitam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slazem se da sve radikalno treba udaljiti! A jesu li radikalni ravnogorci? Je li radikalna nesiceva retorika, i milion drugih slucajeva
Jesu,ali ovo nama ide u korist.Ne mogu da vjerujem da ti smeta sto neko trazi trule jabuke u tvom drustvu.Mene niko nece poistovijetiti sa ravnogorcima a bgm sa ovom hoce.S druge strane,ravnogorci kakci god bili,nisu isli u Siriju i bili dio medjunarodne price.Nadam se da ovu ne smatas SVOJOM.
^ Sve si dobro napisao osim posljednje recenice. Znamo mi vrlo dobro na kojem frontu su oni bili, i kakvo ti je to poredjenje sa Sirijom i sa kakvom sigurnoscu ti tvrdis da nisu bili dio kako kazes medjunarodne price.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)