Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha,sramota ove drzave da ona dobije najvise glasova,odnosno sramota srpskog naroda...Haha morala je dobiti najvise glasova od svih-zato sto je "bog" podrzavao nju...a njen "Bog" je Doodik Milorad!
@NARODiPRAVDAofficial I TEBI JE COVICH BOG, TOLIKO
Kad uzmeš u obzir Majkićku, Cvijanovićku i onu prasicu iz Bijeljine, onda je ova pored njih misica, Nije kad joj se čovjek malo zagleda u facu, ali u odnosu na ove ostale jest. Tako da kad je naišlo prvo žensko da liči na žensko, onda je rezultat takav kakav jest...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto, ja bih se sada stidio da sam dobio bilo kakvo mjesto načelnika ili odbornika ako je ona dobila najviše. Kakve su to promjene o kojima se udara u bubnjeve?
haj da vidimo kolko cu ja glaspva skupit na söjedece pitanje: Da je probam u kreveru ili jok?
pa u neiim tangicama, halterima i neki push up grudnjkak... jedbo 700grama sminke i mozda i nije loshe jbt. Volio bi probat vjestine njene
Pa ljudi, i slijepac vidi da su ovi po Doboju pokrali glasove. Pa izlaznost 90% u većini mjesta, nevjerojatno. Ima cak i 99%. Pa ko je tu lud!? A u povratničkim mjestima izlaznost ispod 30%. Ako neko ne završi u zatvoru, onda....
Lijepa,pametna,kulturna,intiligentna,školovana...SA više završenih fakulteta..prica više stanih jezika...Ko rodjena za parlamentarku....da daonosi zakone i Brine o sirotinji!! I Voli medu dodu!!!
"Aktivnost na terenu".... Hm
Rezultati nisu tacni, i na svakom biralistu je namjesteno
al su hemijske dobro radile....kao da je neko glup da povjeruje u ove bajke
OVA JE DOBRA-DA SU IM BOGDO OVAKO SVI BISTRI. ŽIVA ŠPRDAČINA S NORMALNIM GRAĐANIMA
To je dokaz da je ovo nenormalna država i nenormalni ljudi, kad osobe poput ove dobijaju najveći broj glasova.
Namješteno 100%
Ja da sam znao za doticnu rado bih joj dao glas...jer gledat nju na tv ili one tri spodbe...Biram doticnu..
Dobra mačka
Svi je obozavaju, jer puca od inteligencije
žalosno! Pored takve, samosleće mladeži ova tuka " ubode" ovoliko glasova. Sada će da ukine struju, grijanje i sve ostalo u Doboju???