Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti entitet rs i sve bi bilo riješeno.
Za Ustav drzave i drzavu se bori na ulici. Nama nametnu vlast mi svi ko curice sutimo, umjeato da nas je 10pk na ulicama
Da rezimiramo - sav poltronizam, tolerisanje Isak & son's, podilaženje Dodiku i nezamjeranje sa Čovićem imaju za svrhu napredak na EU putu i ekonomski prosperitet. A na kraju dobijemo - ovo?! Diletanti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otkad su nacionalisti na vlasti sve evropske zemlje su prestigle BiH u razvoju!
Zar su trojka nacionalisti ?????????
@vilić zijad Svi su nacionalisti jer se sve bira po nacionalnom ključu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad su uklonili SDA sa vlasti trebali su i HDZ i SNSD . Oni ne zele napredak. Oni su na vlasti i pljackaju. Dokaz da SDA nije problem nego SNSD I HDZ. Ako su SDA zamjenili trojkom sto ove nosu cetvorkom ili petorkom. Namjera im je raseliti stanovnistvo BiH.
Saka jada na jednoj slici
Cijeli svijet zna da je dodik protiv BiH i njenog puta u EU samo ovi iz Klix-a kažu da su svi krivi podjednako.
Vjerovatno mjere iz oblasti vladavine prava. Tu je najveci otpor na svakoj strani. Zamucen text. Ne daje jasnu sliku tih 3% i opcije usaglašavanja.
Glavni krivac, konakovic, niksic i forto
Ukinuti GRS!!!
Jedino resenje je otcjepiti se od GRS! Ma zdravo! Sve koce...
"Državna vlast pala na još jednom testu" U cemu je sad senzacija? Nije drzavna vlast, nego RS koci i blokira kao i svo vrijeme od rata na ovamo. Stice se pogresan dojam, drzavna vlast nema pod ovakvim okolnostima prakticno nikakve sanse da nesto postigne. Ako je za utjehu, kako god nama bude, RS je jos gore.
na izborima troku kazniti znog laganja gđana
Slažem se, samo ne sa SDA. Dovoljno smo kažnjavali sebe
Konakovic cuo doci ce milijarda pa idemo malo na turneju do Dubaija, nakon Dubaija idemo malo do Amerike, New York, Las Vegas, California... Sa parama drzavnih poreznika ekipa pravi ljetni odmor. Cak bi i Baerbock (njemacka Mvp) pozavidila..
Nemojte mi na trojku, nećete!!
Svanulo
citam ovo i bijes me obuzima
zašto?zar nisi navikao/la,da se sve sto ide u plus za bejha,izjalovi?
Za rs se neko rjesenje mora pronaci jer ovako nece moci jos dugo
Da im hoce te pare zatrebat za lij...