Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem kako funkcionise ovo. Recimo u njemackoj ako bi se desilo da jedna pokrajina ubaci u nastavni program glorifikaciju nacista, da li bi isla apelacija ustavnom sudu ili be odmah policija pohapsila sviju? Da li apelacija ide ustavnom sudu zato sto nije jasno da li je ovo zakonito pa sud treba da kaze kako nije?
Uspoređuješ uređenu državu i protektorat
Da li će Trojka smjeti glasati za ili će ostati suzdržana kao HDZ.
ispit patriotizma slijedi zalosno je sto stranka ciji sef je prodao reviziju za agresiju sada stoji na stubu brige za povratnike i nastavni plan! nista ovo nije od DANAS ima toga vise od JUCE I PREKJUCE
Takodje, vi učite lažnu istoriju o narodima u Bosni, a vrlo dobro se zna i zapisano je u svjetskoj baštini ko je pokorio Bosnu, i ko je mjenjao vjeru radi bogastva, turskog zuluma i sl.
Pomenuti "od pad" za srbe i jesu heroji, jer su i sami srbi ništa drugo do nparijed pomenuto.........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Logicnije bi bilo da su iz Trojke poslali apelaciju jer su koalicioni partneri. Veličati ratne zločince I to u školskim knjigama nije ljudska ni moralna vrijednost. Ko god preko toga prelazi nije uračunljiv.
Trojka????? Jel se ti šališ??? De mi navedi samo jednu pozitivnu stvar da su u ove dvije godine napravili. Samo jednu, ne trebaš ništa više...
Riješiće to Forto, Nikšić i Konaković kompromisom tako što će Radovan i Ratko biti
neko ko će se pamtiti po dobrom a Dudaković,Halilović Delić i Alagić po lošem..
Od takvih ja me očekujem više.
Anketa: Da li bi nametnute trojkaše u vlasti trebalo kazniti za izdaju države? 1.Ne,jer su to poštene patriote 2.Da,jer su do sada pokazali da su tu postavljeni samo zbog lične koristi 3.Da,jer su tu protiv volje naroda i non stop štete državu svojim potezima 4.Ne, jer su tu nametnuti od strane Zapada
Oktobar će im dve reći a to je kraj svih krajeva. SDA je također sa Sebijom neko kome nikad ne bih dao glas. Ostaje jedino DF i SBiH...
Šemsudneeee, de ni jedne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trojkaši iz Konjica POZOVITE vi Sttlera i Schmidta visokog samo za FBiH, da Zajedno NAREDITI SPROVOĐENJE Rjesenja i Odluka Ustavnog Suda BiH koje se odnose Na Entitet RS.Prodaja DRZAVNOG ZEMLJISTA,Neustavno obiljezavanje 9 jan.Hocete li svi ZAJEDNO URGIRATI da Sud BiH angazuje SIPU da sprovede SVOJE Odluke i Rjesenja. Međutim NA TERENU Schmidt dijeli cevape sa Benjaminom na ČARSIJI- Sattler vozi biciklo sa Benjaminom,samo DA vam PREDIZBORNO POMOGNU. Provozajte se malo do Banja Luke
1977 Neće, v l a š i n o !!!!
E moje Srbende
Sve organizatore i zagovornike takvog nastavnog plana koji slave genocid i kreatore genocida obavezno strpati iza rešetaka zbog pokušaja navođenja djece na pogrešnu istoriju i eventualne nove poklonike genocida na ovim prostorima!
Šemsudneeeee, rečel ti ja , marvilj
Opet SDA i DF , nece Trojka uputiti...
Neka upućuju kome god hoće, ne može ustavni sud mjenjati nastavni program, pogotovo onaj kojeg Srpske vlasti ne priznaju. Kako je prošlo kod ustavnog suda za9. Januar?
Krivicno djelo - cisto kao suza. Dajte angazujte Kurtija!
Nevjerovatno mi je da niko od prosvjetnih radnika iz RS nije rekao "ljudi ja ovo neću predavati djeci", da baš niko nema nastavničke etike, morala, časti, čojstva, na šta se inače furaju... Himna im počinje zazivanjem pravde, a toliku nepravdu su spremni da trpe, i to svi do jednog... strašno.
A ko je sudio srpskim komandiriima i generalima? Hag, kojeg ne priznaje SAD i još gomila zemalja. Zašto bi presude tog ilegalnog samoproglašenog suda bile legalne?
Zato što je to sud UNa, najviša legalna istanca planete na kojoj živiš. Zato što su g. i ostali zločini počinjeni u vrijeme razvijene tehnologije, pa postoji više stotina hiljada dokaza, čak video snimaka masovnih pogubljenja, fotografija ekshumiranih, svjedočenja slučajno preživjelih i počinitelja-pokajnika i onih koji su priznali počinjeno.
Nebeski narod juče je to čak i Djoković potvrdio
Kako vas Dodik vuče za nos, on baci udicu, a vi se k'o bekani ulovite. Tako je bilo kad vas je navukao na priču o vojsci Srbije u BiH, a na kraju ispali učenici, pa sa dovođenjem policije Srbije u BiH kad se SDfA nadigla jer ste zaboravili da ste mu vi to omogućili svojim potpisom. Tako će biti i ovaj put. SDfA umjesto da brani BiH razvojem ekonomije, uništava BiH svakodnevnim širenjem nacionalne mržnje.
Trojkin bot. Trojka ne smije da pisne da ih ne bi izbacili iz koalicije.
Damire Kekicu, znaci da ignoriramo ovo i pustimo da ostane u nastavnom planu i programu? Necemo dozvoliti da nas vuce za nos, ignoriracemo. Jel tako?